ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασιδιάρη: Χυδαία επίθεση από τον νοσταλγό του Χίτλερ και υπόδικο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης

ΣΥΡΙΖΑ κατά Κασιδιάρη: Χυδαία επίθεση από τον νοσταλγό του Χίτλερ και υπόδικο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης Facebook Twitter
Fotis Plegas G. / SOOC
2

Πρωτοφανή προσβολή κατά του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας συνιστά η επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρη εναντίον του βουλευτή Ροδόπης του ΣΥΡΙΖΑ, Μουσταφά Μουσταφά, τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα χαιρετίζει το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και 'Αμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για την λήψη μέτρων κατά του Ηλία Κασιδιάρη, σημειώνοντας ότι είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών.

«Η χυδαία επίθεση του Η. Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Εξωτερικών και 'Αμυνας της Βουλής, εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Μουσταφά Μουσταφά συνιστά πρωτοφανή προσβολή του κοινοβουλευτισμού και της Δημοκρατίας. Ο νοσταλγός του Χίτλερ και υπόδικο μέλος της εγκληματικής οργάνωσης που παρουσιάζεται ως κόμμα, όσο κι αν προσπαθεί, με ύβρεις και τραμπουκισμούς, να διασπείρει το φασιστικό και ρατσιστικό του δηλητήριο, δεν θα τα καταφέρει», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

«Χαιρετίζουμε το ομόφωνο αίτημα των βουλευτών μελών της Επιτροπής Εξωτερικών και 'Αμυνας της Βουλής, πλην της Χρυσής Αυγής, για την λήψη μέτρων κατά του βουλευτή. Είναι απαραίτητη και επείγουσα η απομόνωση και η απόκρουση των φασιστικών ιδεών και πρακτικών μέσα στη Βουλή, αλλά και η δημιουργία ενός αντιφασιστικού, δημοκρατικού μετώπου μέσα στην κοινωνία», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ