Το πείραμα της Αστυπάλαιας: Τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης παραδίδονται σήμερα

Το πείραμα της Αστυπάλαιας: Τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης παραδίδονται σήμερα Facebook Twitter
Tα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης παραδίδονται σήμερα στην Αστυπάλαια από τη Volkswagen - Πηγή φωτογραφίας: Volkswagen
0

Στην Αστυπάλαια όπου παραδίδονται επισήμως σήμερα τα πρώτα αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα δημόσιας χρήσης από τη Volkswagen, καθώς και δώδεκα σταθμοί φόρτισης από την ΔΕΔΔΗΕ, μεταβαίνει σήμερα στις 12:00 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ο πρωθυπουργός στις 15:00, θα συναντηθεί με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Volkswagen AG, Dr. Herbert Diess, ενώ στις 16:15, θα παραβρεθεί στην παράδοση δωρεάς υπηρεσιακών αυτοκινήτων και φορτιστών από την Volkswagen στις τοπικές αρχές (Αστυνομία, Λιμενικό).

Τέλος, στις 17:30, ο κ. Μητσοτάκης θα παραβρεθεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με θέμα «Astypalea: smart & sustainable island - Progress Report, from vision to action».

Τι ανακοινώνει 

Ο πρωθυπουργός αναμένεται να ανακοινώσει τα επόμενα «πράσινα» βήματα, αναφερόμενος και στα νησιά που παίρνουν σειρά στα επόμενα ενεργειακά εγχειρήματα. 

Επιπλέον, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-astypalea που θα επιτρέπει στους κατοίκους και στις επιχειρήσεις του νησιού να λάβουν μεγάλες επιδοτήσεις για την απόκτηση ηλεκτρικών οχημάτων.


Τον πρωθυπουργό στην Αστυπάλαια θα συνοδεύουν ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Άκης Σκέρτσος, ο υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κώστας Φραγκογιάννης και ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ