Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη διαγραφή του Δ.Καμμένου από τους ΑΝΕΛ

Οι πρώτες αντιδράσεις μετά τη διαγραφή του Δ.Καμμένου από τους ΑΝΕΛ Facebook Twitter
EUROKINISSI
1

Επεισοδιακή αποδείχτηκε η ψηφοφορία για την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, απόψε στη Βουλή. 

Σε αντίθεση με τους υπόλοιπους βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Δημήτρης Καμμένος ψήφισε υπέρ της πρότασης μομφής, με αποτέλεσμα η πρόταση να απορριφθεί με 153 αντί για 154 «όχι». 

Υπέρ της πρότασης ψήφισαν συνολικά 127 βουλευτές. 

Άμεση ήταν η αντίδραση του προέδρου των ΑΝΕΛ, Πάνου Καμμένου,  που μετά το τέλος της ψηφοφορίας ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, ότι ο Δημήτρης Καμμένος έχει πλέον τεθεί εκτός κοινοβουλευτικής ομάδας. 

«Ακριβοπληρωμένη η μεταγραφή, κουτσός ο παίχτης» ήταν το σχόλιο του προέδρου των ΑΝΕΛ, στο Twitter.


Αναμενόμενη χαρακτήρισε τη στάση του Δ. Καμμένου η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Μάλλον άργησε κιόλας», σχολίασε στην ανάρτησή της στο Twitter. «Η έκπληξη θα ήταν η συνέχιση της στήριξης σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ. Τώρα μπορεί να συνεχίσει χωρίς κανέναν ενδοιασμό αυτό που ξεκίνησε εδώ και καιρό».

 

«Η εντεταλμένη από επιχειρηματικά συμφέροντα και προδιαγεγραμμένη αποχώρηση του Δημήτρη Καμμένου από την κυβερνητική πλειοψηφία, απλά επιβεβαιώνει ότι εξαντλήθηκαν και οι τελευταίες εφεδρείες της διαπλοκής», ήταν το σχόλιο κυβερνητικού αξιωματούχου που μίλησε ανώνυμα στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. 

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ίδιο πρακτορείο, το κόμμα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων θα ζητήσει να κινηθεί η διαδικασία προκειμένου ο Δημήρης Καμμένος να μην διατηρήσει τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής.

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ