Ο Πατούλης επιμένει για τις αφίσες του Τσίπρα - Με επιστολή ζητά να βγουν να τις μαζέψουν

Ο Πατούλης επιμένει για τις αφίσες του Τσίπρα - Με επιστολή ζητά να βγουν να τις μαζέψουν Facebook Twitter
Στο θέμα με τις αφίσες επανέρχεται σήμερα ο Πατούλης και καλεί τον Τσίπρα να δώσει εντολή να τις μαζέψουν.
2

Με επιστολή στον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα επανέρχεται σήμερα στο ζήτημα με τις αφίσες του φεστιβάλ Σπούτνικ, ο Γιώργος Πατούλης.

Αν και πριν από τρεις μέρες είχε απευθύνει ξανά έκκληση για τις αφίσες, ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, επανέρχεται και ζητά την προσωπική παρέμβαση του πρώην Πρωθυπουργού και Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα προκειμένου να απομακρυνθούν εκατοντάδες banners που διαφήμιζαν την ομιλία του στο πλαίσιο του φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε χθες.

Ο Γ. Πατούλης, αφού αναφέρεται στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η Περιφέρεια για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, που ρυπαίνουν το περιβάλλον, ζητά από τον κ. Τσίπρα να δώσει «εντολή σε αυτούς που ανάρτησαν τα εκατοντάδες banners του κόμματός του, με τον ίδιο τρόπο και με δικά τους μέσα να τα αποκαθηλώσουν, ώστε να μην χρειαστεί αυτό να γίνει με μέσα των Δήμων ή της Περιφέρειας Αττικής».

Το κείμενο της επιστολής:

Αθήνα 30 Σεπτεμβρίου 2019

Αξιότιμε κύριε Πρόεδρε του ΣΥΡΙΖΑ

Όπως ήδη σας έχω ενημερώσει με επιστολή που απέστειλα τόσο προς εσάς, όσο και προς όλους τους αρχηγούς των πολιτικών κομμάτων την προηγούμενη εβδομάδα, η Περιφέρεια Αττικής σε συνεργασία με τους Δήμους κι εφαρμόζοντας την ισχύουσα εθνική νομοθεσία , έχει αναλάβει πρωτοβουλία για να «απαλλάξει» τους κεντρικούς οδικούς άξονες της Αττικής, από χιλιάδες παράνομες διαφημιστικές αφίσες, banners και πανό, που απειλούν την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών, ρυπαίνουν το περιβάλλον, υποβαθμίζουν την εικόνα των πόλεων και επιβαρύνουν την ποιότητα ζωής των συμπολιτών μας.

Το ίδιο όμως διάστημα που βρισκόταν σε εξέλιξη η προσπάθεια από-ρύπανσης της Αττικής, διαπιστώσαμε ότι κεντρικοί δρόμοι του Λεκανοπεδίου γέμισαν ξανά με εκατοντάδες παράνομα αναρτημένα banner, που «διαφήμιζαν» την ομιλία που θα πραγματοποιούσατε χθες Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου, στο πάρκο Γουδή, με αφορμή τη διεξαγωγή του φεστιβάλ νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Σήμερα, μια μέρα μετά την ομιλία σας, σας ζητώ να δώσετε εντολή σε αυτούς που ανάρτησαν τα εκατοντάδες banners του κόμματός σας, με τον ίδιο τρόπο και με δικά τους μέσα να τα αποκαθηλώσουν, ώστε να μην χρειαστεί αυτό να γίνει με μέσα των Δήμων ή της Περιφέρειας Αττικής, για να μην επιβαρυνθούν οικονομικά οι πολίτες.

Η ενέργεια αυτή θα ήταν μια ελάχιστη πράξη σεβασμού απέναντι στο περιβάλλον, τους πολίτες της Αττικής και την αισθητική του τόπου που ζούμε. Θέλω να σας επισημάνω ότι δεν είναι πρόθεση της Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής η αντιπαράθεση με τα πολιτικά κόμματα.

Επιδίωξή μας είναι η συνεργασία μαζί τους, ώστε από κοινού να προωθήσουμε τις πολιτικές εκείνες, που θα δώσουν λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες των 66 Δήμων του Λεκανοπεδίου. Η Περιφέρεια Αττικής θα παραμείνει σταθερά προσηλωμένη στην εφαρμογή των νόμων, χωρίς διακρίσεις, εντείνοντας την προσπάθειά μας να απαλλάξουμε το Λεκανοπέδιο από καταστάσεις που δεν μας αξίζουν.

Φιλικά

Γιώργος Πατούλης/ Περιφερειάρχης Αττικής

Πολιτική
2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

2 σχόλια
Καλα κανει. Αλλα να το κανει για ολα τα κομματα. Επισης εχει ανακοινωθει ποιο θα ειναι το προστιμο για αφισο-μολυνση ; Στην προκειμενη, ο Συριζα και τα αλλα κομματα τι προστιμο πρεπει να πληρωσουν ; Γνωριζει κανεις ; Οι δημοσιογραφοι μας θα κανουν ενα follow-up σε κανα μηνα να δουμε τι γινεται μ αυτη την ιστορια ;;;
Ο Πατούλης έχει ταλέντο στο να γίνεται γραφικός. Περιμένουμε με το "ίδιο σθένος", να απευθυνθεί και στους μαγαζάτορες που γεμίζουν κάθε κεντρική λεωφόρο με τις αφίσες "λάβαρα" και άλλους λοιπούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς που λίγο πολύ κάνουν το ίδιο, χρόνια τώρα.

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ