Ο Καρατζαφέρης θα επαναφέρει το θρήσκευμα στις ταυτότητες!

Ο Καρατζαφέρης θα επαναφέρει το θρήσκευμα στις ταυτότητες! Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, επανέφερε το ζήτημα της αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, με αφορμή το ενδεχόμενο κόψιμο των μισθών, των ιερέων στο άμεσο χρονικό διάστημα, κατ' απαίτηση της τρόικας.

Ο Γ. Καρατζαφέρης, είχε συνάντηση με το Μητροπολίτη Λαγκαδά κ.κ Ιωάννη, στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Θεσσαλονίκη. Ο ίδιος μίλησε για «τελειωτικό χτύπημα στην Ορθοδοξία», αν συμβεί κάτι τέτοιο. «Οι Ιερείς είναι το τελευταίο καταφύγιο. Εάν αφήσουμε λοιπόν στη λεηλασία τον Κλήρο, αντιλαμβάνεται κανείς πόση θα είναι η ζημιά για το λαό μας» σημείωσε.


«Εμείς είμαστε το Ορθόδοξο Κόμμα. Τιμάμε την Ορθοδοξία και την έχουμε ακριβώς στο ίδιο βάθρο που έχουμε και την Πατρίδα. Και δεν το κρύβουμε όσο και αν αυτό ενοχλεί κάποιους» τόνισε ο Γ. Καρατζαφέρης.

«Εμείς πιστεύουμε ότι πρέπει να επανέλθει το Θρήσκευμα στις ταυτότητες. Πιστεύουμε ότι δεν επιτρέπεται να ντρέπεται κανείς για την πίστη του. Πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να γίνει διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, γιατί δεν συμφέρει το Κράτος. Γιατί αν γίνει ο διαχωρισμός, αν πάρει η Εκκλησία αυτά που της αντιστοιχούν, τελείωσε το Κράτος, πτώχευσε. Ο κόσμος δεν τα ξέρει όλα αυτά», υποστήριξε ο ίδιος, σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ