ΝΔ: Για τον ΣΥΡΙΖΑ η κατασκευή του Μετρό στα Εξάρχεια είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς

Εργασίες για το Μετρό στα Εξάρχεια Facebook Twitter
Φωτ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
0

Για «οπισθοδρομικές αντιλήψεις» κατηγορεί η ΝΔ τον ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή τα έργα κατασκευής του μετρό στα Εξάρχεια.

«Τελικά ύστερα από ημέρες αφωνίας, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε θέση και μάλιστα σαφή, για την κατασκευή σταθμού μετρό στα Εξάρχεια», επισημαίνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Δια του πρώην Υπουργού και Βουλευτή Α΄ Αθήνας Χρ.Βερναρδάκη μας πληροφορεί ότι "με πρόσχημα την κατασκευή του ΜΕΤΡΟ καταστρέφεται μια ιστορική γειτονιά"», σχολιάζει η ΝΔ και προσθέτει:

«Για τον ΣΥΡΙΖΑ λοιπόν το μετρό που θα διευκολύνει τη ζωή των κατοίκων, όπως έχει γίνει παντού όπου υπάρχουν σταθμοί, είναι πρόσχημα για την καταστροφή της γειτονιάς. Κι όμως! Με τέτοιες οπισθοδρομικές αντιλήψεις ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του εξακολουθούν να σηκώνουν τη σημαία της προόδου».

Τα τελευταία 24ωρα υπάρχει ένταση στην περιοχή των Εξαρχείων, όπου ξεκίνησαν οι εργασίες για την κατασκευή του Μετρό, υπό ισχυρή συνοδεία ΜΑΤ.

Κάτοικοι και συλλογικότητες διαμαρτύρονται για την κατασκευή, επιχειρώντας να εμποδίσουν τα συνεργεία να συνεχίσουν τις εργασίες τους.

Στο σημείο επικρατεί ένταση και σημειώνονται επεισόδια, με τις αρχές να προχωρούν σε προσαγωγές και συλλήψεις.

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

LiFO politics / Στέφανος Κασσελάκης: Θα τα αλλάξει όλα στον ΣΥΡΙΖΑ;

Οι δημοσιογράφοι της LiFO Αρης Δημοκίδης και Γιάννης Πανταζόπουλος συζητούν με τη Βασιλική Σιούτη τη διαδρομή του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ και την αναστάτωση που έχει φέρει η εκλογή του στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ρεπορτάζ και σχόλια για την επόμενη μέρα στον ΣΥΡΙΖΑ.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ