ΝΔ για παρακολουθήσεις: Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο - Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ

ΝΔ για παρακολουθήσεις: Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο - Αιχμές κατά ΣΥΡΙΖΑ Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Απάντηση στον ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις νέες καταγγελίες του κόμματος για την υπόθεση των παρακολουθήσεων, δίνει η Νέα Δημοκρατία.

«Η θέση της κυβέρνησης, όπως εκφράστηκε ήδη από χθες, είναι ξεκάθαρα υπέρ της πλήρους διερεύνησης της υπόθεσης, στο πλαίσιο που θέτει ο νόμος και η φύση των ζητημάτων» επεσήμανε το γραφείο Τύπου του κυβερνητικού κόμματος.

«Οι απαντήσεις θα δοθούν με το δέοντα τρόπο και ήδη έχει δρομολογηθεί η αποκατάσταση των συνεπειών του λανθασμένου χειρισμού που επιδείχθηκε» επεσήμανε.

Ο πρωθυπουργός, να υπενθυμιστεί, θα προχωρήσει σε σχετική δήλωση τη Δευτέρα.

«Η κυβέρνηση χειρίζεται όλα τα θέματα, πόσω μάλλον τέτοια, με θεσμικό σεβασμό και με γνώμονα τη διασφάλιση του δημοσίου συμφέροντος, τηρώντας αυστηρά όσα ορίζει ο νόμος» επισημαίνει η ΝΔ και συνεχίζει: «Όσο και αν επιδιώκουν ορισμένοι δημιουργώντας σύγχυση να προκαλέσουν εντελώς ανυπόστατους συνειρμούς, οι πραγματικές διαστάσεις της υπόθεσης θα φανούν».

Σχετικά με τα περί προανακριτικής επιτροπής, που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, το κόμμα σημειώνει πως «οι πολίτες διαθέτουν θεσμική μνήμη και θυμούνται ότι ακόμη και σήμερα εξακολουθεί να στηρίζει υπουργούς της κυβέρνησης του οι οποίοι έχουν παραπεμφθεί στο Ειδικό Δικαστήριο για παράβαση καθήκοντος».

Ζήτησε παραίτηση Μητσοτάκη ο ΣΥΡΙΖΑ

Η Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ συνεδρίασε νωρίτερα σήμερα και στη σχετική ανακοίνωση που εκδόθηκε, ζητείται η παραίτηση του ίδιου του κ. Μητσοτάκη.

«Οι παραιτήσεις του πιο στενού συνεργάτη του πρωθυπουργού, Γ. Δημητριάδη και του επικεφαλής της ΕΥΠ, Π. Κοντολέοντα, κάτω από το βάρος των αποκαλύψεων για το ελληνικό Watergate, δεν μπορούν και δεν πρόκειται να συγκαλύψουν αυτό που όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν αντιληφθεί: Ότι ο κύριος υπεύθυνος για αυτή την πρωτοφανή απόπειρα δημοκρατικής εκτροπής είναι ο ίδιος ο Κ. Μητσοτάκης» ανέφερε, ειδικότερα.

«Το ελληνικό Watergate έχει την υπογραφή του», συνέχισε, αναφερόμενο στον πρωθυπουργό, που κατήγγειλε πως «πολιτικό υπεύθυνο για την παραΕΥΠ και το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων με το παράνομο λογισμικό Predator».

«Το κρίσιμο ερώτημα για κάθε πολίτη τούτη την ώρα είναι ποιοι ακόμη πολιτικοί και δημοσιογράφοι παρακολουθούνται από το καθεστώς Μητσοτάκη;» ανέφερε, ακόμα, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ