Μυρσίνη Ζορμπά: Καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε στους Βουλιαράτες

Μυρσίνη Ζορμπά: Καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε στους Βουλιαράτες Facebook Twitter
Η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά στην σημερινή τελετή μνήμης προς τιμήν Ελλήνων πεσόντων Στρατιωτικών κατά τον Ελληνο-Ιταλικό πόλεμο στο Στρατιωτικό Κοιμητήριο στους Βουλιαράτες Αλβανίας. EUROKINISSI/ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ
1

Στο χωριό Βουλιαράτες, όπου έπεσε νεκρός από πυρά της αλβανικής αστυνομίας ο Κωνσταντίνος Κατσίφας, ήταν σήμερα η υπουργός Πολιτισμού Μυρσίνη Ζορμπά, που πληροφορήθηκε το αιματηρό περιστατικό ενώ «ήταν στο δρόμο», σημειώνοντας πως «καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε».

Σε ανάρτησή της στο Facebook, η υπουργός Πολιτισμού που παρέστη σήμερα και κατέθεσε στεφάνι στους Βουλιαράτες, αναφέρει πως πληροφορήθηκε ότι «κάποιος ομογενής με καλάσνικοφ είχε απειλήσει το πρωί να πυροβολήσει θεωρώντας ότι η συμφωνία των δυο κυβερνήσεων να αποκαταστήσουν τη μνήμη των νεκρών ήταν προδοσία».

Στη συνέχεια, σημειώνει πως «καμία ελληνική σημαία δεν κατέβηκε, όλες ήταν υψωμένες» και προσθέτει: «Μετά τις 3μμ στο δρόμο της επιστροφής πληροφορηθήκαμε ότι ο ομογενής περικυκλώθηκε, η αστυνομία του ζήτησε να παραδοθεί, δεν παραδόθηκε και τον σκότωσαν».

«Ήταν ένα τραγικό συμβάν που κανείς μας σήμερα όλο το πρωί, μέσα στην ατμόσφαιρα συγκίνησης που επικρατούσε, δεν μπορούσε να φανταστεί», καταλήγει η υπουργός Πολιτισμού. 

Ολόκληρη η ανάρτηση της Μυρσίνης Ζορμπά:

Πολιτική
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

1 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ