Το Μαξίμου απαντά στο "Όχι" του Eurogroup: Eνίοτε τα τελεσίγραφα επιστρέφουν!

Το Μαξίμου απαντά στο "Όχι" του Eurogroup: Eνίοτε τα τελεσίγραφα επιστρέφουν! Facebook Twitter
7

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, οι θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση, αναφέρει το non paper από το Μαξίμου που έρχεται σαν απάντηση στο "Όχι" του Eurogroup.

Ο κ. Ντάισελμπλουμ και το Eurogroup αποφάσισαν την Πέμπτη να δώσουν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποδεχτεί την πρόταση των Θεσμών.

Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις» σχολιάζουν κυβερνητικές πηγές για τις εξελίξεις στο Eurogroup.


«Όλη η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση, η οποία μάλιστα τη Δευτέρα στο ΕuroSummit θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή βάση για συζήτηση» αναφέρουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν ότι «οι Θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση».

«Τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι ίδιες πηγές και τονίζουν ότι ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς.

7

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

5 σχόλια
Μωρε εμείς θα αποφασίσουμε την Κυριακή και εκτός απροόπτου ναι. 'Ομως το θέμα είναι τι θα κάνει η κυβέρνηση μετά το ναι. Λογικά θα πρεπέ να παραιτηθεί αλλα ποτε δεν ξερεις...Επίσης τι και θα κάνουμε μέχρι την Κυριακή με τράπζες (προφανώς) κλειστές

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ