ΚΙΝΑΛ: Παλινωδίες και καθυστερήσεις στα μέτρα της κυβέρνησης

ΚΙΝΑΛ: Παλινωδίες και καθυστερήσεις στα μέτρα της κυβέρνησης Facebook Twitter
ΚΙΝΑΛ/ Γραφείο Τύπου/ Facebook
0

Σκληρή ανακοίνωση για τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση εξέδωσε το Κίνημα Αλλαγής, επιμένοντας στο τρίπτυχο εμβολιασμός – ενίσχυση του ΕΣΥ – μέτρα προστασίας.  

Σύμφωνα με το Κίνημα Αλλαγής τα μέτρα της κυβέρνησης για την έξαρση της πανδημίας από τη μετάλλαξη Όμικρον συνιστούν «παλινωδίες και καθυστερήσεις».

«Τα σημερινά μέτρα της Κυβέρνησης έρχονται μετά από παλινωδίες και καθυστερήσεις. Έπρεπε να είχαν δρομολογηθεί όταν υπήρχαν τα πρώτα δείγματα της υπερμεταδοτικότητας της Όμικρον στις άλλες ευρωπαϊκές χώρες, οι κυβερνήσεις των οποίων έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και αποτελεσματικότητα από την  ελληνική», αναφέρει η ανακοίνωση.

«Το Κίνημα Αλλαγής επιμένει στο τρίπτυχο εμβολιασμός – ενίσχυση του ΕΣΥ – μέτρα προστασίας.  

  • Χορήγηση της τρίτης δόσης του εμβολίου χωρίς ραντεβού, σε επιπλέον από τα υπάρχοντα εμβολιαστικά κέντρα, προκειμένου να προχωρήσει τάχιστα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού. 
  • Άμεση εμπλοκή του ιδιωτικού τομέα και των στρατιωτικών νοσοκομείων για νοσηλεία περιστατικών covid, εάν υπάρξει ανάγκη.  
  • Μέτρα κοινωνικών αποστάσεων και αποσυμφόρησης των μέσων μαζικής μεταφοράς.  
  • Επιδημιολογική επιτήρηση με επέκταση των σημείων όπου θα πραγματοποιούνται δωρεάν pcr και rapid test. 

Το κριτήριο του πολιτικού κόστους που καθοδηγεί τις αποφάσεις της Κυβέρνησης βλάπτει σοβαρά την κοινωνία και την οικονομία», προσθέτει.
 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ