Καρανίκας κατά Σακελλαρίδη: «Αριστερά είμαστε και όχι απελπισμένοι μικροαστοί που χαιρόμαστε με την κατάντια»

Καρανίκας κατά Σακελλαρίδη: «Αριστερά είμαστε και όχι απελπισμένοι μικροαστοί που χαιρόμαστε με την κατάντια» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: Eurokinissi
0

Επίθεση, χωρίς να τον κατονομάζει, εξαπέλυσε ο Νίκος Καρανίκας στο πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη. 

Επαναλαμβάνοντας με νόημα τη φράση «έτερον εκάτερον», καθώς το «Έτερον» είναι το think tank του οποίου επικεφαλής είναι πλέον ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο πρώην σύμβουλος στρατηγικής έκανε λόγο για «διευκρίνηση - πριν γλιστρήσουμε στην ιδεολογική γλίτσα των αστών και των αριστεριστών». 

«Αριστερά είμαστε και ταξικά κινούμαστε. Ως αριστερό κόμμα και αριστεροί άνθρωποι έχουμε ευτυχώς το ινστιτούτο μας και το ονομάσαμε "Νίκος Πουλαντζας" και δεν είναι εξαρτημένο από το πορτοφόλι του αντιπάλου μας και ομοίως υπάρχει και το ινστιτούτο "Ένα"  που δεν το ταΐζει ούτε αυτό κάποιος Αστός» σημείωσε, μεταξύ άλλων. 

Και κατέληξε: «Αριστερά είμαστε και όχι απελπισμένοι μικροαστοί και αριστεριστές που χαιρόμαστε με την κατάντια».

Καρανίκας κατά Σακελλαρίδη: «Αριστερά είμαστε και όχι απελπισμένοι μικροαστοί που χαιρόμαστε με την κατάντια» Facebook Twitter

Υπενθυμίζεται πως ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ θήτευσε ως επικεφαλής της ελληνικής Διεθνούς Αμνηστίας μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική και πλέον είναι επικεφαλής του Eteron, του Ινστιτούτου για την Έρευνα και την Κοινωνική Αλλαγή, το οποίο χρηματοδοτείται από τον Δημήτρη Μάρη. 

Πολιτική
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ