Γεννηματά κατά Τσίπρα στη Βουλή: Ο τζάμπα μάγκας επέλεξε να φύγει

Γεννηματά κατά Τσίπρα στη Βουλή: Ο τζάμπα μάγκας επέλεξε να φύγει Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Με αιχμές κατά του απόντος Αλέξη Τσίπρα ήταν η ομιλία της Φώφης Γεννηματά στη Βουλή, στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή. Η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εγκάλεσε τον Πρωθυπουργό για «πόλεμο λάσπης» και είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας την απουσία του κ. Τσίπρα από την αίθουσα την ώρα της ομιλίας της:  «Ο τζάμπα μάγκας επέλεξε να φύγει».

Παράλληλα, απαντώντας στις αιτιάσεις του πρωθυπουργού, είπε ότι ήταν το ίδιο το ΠΑΣΟΚ που έδωσε εντολή να γίνει έρευνα από ορκωτούς λογιστές για τα οικονομικά του και κάλεσε τον κ. Τσίπρα να κάνει το ίδιο με τα οικονομικά του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη χαρακτήρισε την Κουμουνδούρου "κολυμβήθρα  του Σιλωάμ", με αφορμή τα πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ που πλέον ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ. 

"Αυτοί που εμείς αποκηρύξαμε είναι δίπλα σας κ. πρωθυπουργέ. Θαυματουργές καταστάσεις. Εκείνο το σιντριβάνι της πλατείας Kουμουνδούρου έχει γίνει κολυμβήθρα  του Σιλωάμ για μετανοημένους και αμαρτωλούς που μπαίνουν διεφθαρμένοι Πασόκοι και βγαίνουν γνήσιοι αριστεροί , άδολοι επαναστάτες" είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην ομιλία της στη συζήτηση για τη διαφθορά και τη διαπλοκή.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ