Αθανασίου μετά τις αντιδράσεις για τα υπέρ υποκλοπών για λόγους «εθνικής ασφάλειας» - «Παρερμηνείες»

Αθανασίου μετά τις αντιδράσεις για τα υπέρ υποκλοπών για λόγους «εθνικής ασφάλειας» - «Παρερμηνείες» Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

«Επειδή προέκυψαν παρερμηνείες των όσων είπα σε συνέντευξη μου, τονίζω ότι ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος», αναφέρει σε δήλωσή του ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Ν. Λέσβου της ΝΔ, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Όπως επισημαίνει: «Τούτο δε προκύπτει από προσεκτική ανάγνωση της όλης τοποθέτησης μου. Αυτό που ανέλυσα με σαφήνεια ήταν η επιστημονική άποψή μου, για την άρση του απορρήτου σε θέματα προστασίας της εθνικής ασφάλειας».

Η τοποθέτηση του αντιπροέδρου της Βουλής στο κανάλι της Βουλής «περί της σκοπιμότητας παρακολούθησης μουσουλμάνων βουλευτών», είχε προκαλέσει νωρίτερα σφοδρές αντιδράσεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ να ζητά την αποπομπή του από τον πρωθυπουργό και το ΠΑΣΟΚ να κάνει λόγο για «αναβίωση της θεωρίας των εσωτερικών εχθρών». 

«Ας υποθέσουμε πως ένας βουλευτής ο οποίος έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξους, ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της βόρειας Ελλάδας, δε λέω πως υπάρχει κάποια αιχμή, προς θεού, αν υποθέσουμε πως δίνει κάποια πληροφορία στη γείτονα χώρα από πού θα μπουν οι μετανάστες κ.τ.λ, γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η εθνική ασφάλεια» τόνισε συγκεκριμένα ο κ. Αθανασίου. 

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ