Αντωνοπούλου: Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου

Αντωνοπούλου: Βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Η κατηγοριοποίηση όλων των ευπαθών κοινωνικών ομάδων είναι στόχος και προτεραιότητα αυτής της κυβέρνησης, ώστε να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά η ανθρωπιστική κρίση για να μην μείνει κανείς χωρίς βοήθεια, τόνισε η αναπληρώτρια υπουργός για την καταπολέμηση της ανεργίας Ράνια Αντωνοπούλου, κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης.

Σύμφωνα με το αθηναϊκό πρακτορείο, η αναπληρώτρια υπουργός απαντώντας στις επικρίσεις πρώην υπουργών της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ σημείωσε ότι «ας σταματήσουμε την κινδυνολογία και την επανάληψη των επιχειρημάτων που δεν βοηθούν. Δεν φταίμε εμείς για τις πολιτικές που έριξαν χιλιάδες πολίτες μας στην ακραία φτώχεια».

Παράλληλα, υπεραμύνθηκε των μέτρων του νομοσχεδίου επισημαίνοντας την ανάγκη άμεσων λύσεων. «Σήμερα που αναλαμβάνουμε την διακυβέρνηση της χώρας και που βρισκόμαστε σε κατάσταση πολέμου, χρειαζόμαστε άμεσες λύσεις και δεν μπορούμε να περιμένουμε να αναδιαμορφώσουμε τις δικές σας πολιτικές. Προσπαθούμε με μελέτες που κάνουμε συνεχώς να εξορθολογίσουμε το σύστημα και να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες δράσεις, για να πάνε τα λεφτά άμεσα εκεί που πρέπει να πάνε. Στόχος μας είναι να εντάξουμε όλους όσοι έχουν ανάγκη σε ειδικές ξεχωριστές κατηγορίες για να δημιουργήσουμε ένα κοινωνικό δίχτυ ασφαλείας τέτοιο που θα ανταποκρίνεται και θα αντιμετωπίζει τις ανάγκες που υπάρχουν» υπογράμμισε.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ