Άκης: «Δεν αποδέχομαι την απόφαση, ήταν πολιτική δίκη»

Άκης: «Δεν αποδέχομαι την απόφαση, ήταν πολιτική δίκη» Facebook Twitter
6

Στη δήλωση ότι δεν αποδέχεται την ποινή της 8ετούς κάθειρξης που του επέβαλε το δικαστήριο σήμερα για ανακριβές πόθεν έσχες, προχώρησε ο Άκης Τσοχατζόπουλος, κάνοντας λόγο για πολιτική δίωξη. Μάλιστα κάνει λόγο για απαράδεκτη απόφαση και για κουκούλωμα της αλήθειας, προαναγγέλλοντας προσφυγή  κατά αυτής της απόφασης.

Η δήλωση του Άκη Τσοχατζόπουλου:

«Πρόκειται περί απόφασης η οποία παρόλο που έχει το θετικό στοιχείο ότι είναι δύο προς έναν και αυτό δείχνει ότι υπάρχουν δυνάμεις στο χώρο της δικαιοσύνης που αντιστέκονται, εντούτοις είναι μια νομική δίωξη με πολιτικό μανδύα συνεχίζοντας με συνέπεια τις με άνωθεν εντολές πολιτικές διώξεις της περασμένης χρονιάς που έζησα από το χώρο του κοινοβουλίου.

Δεν αποδέχομαι αυτή την απόφαση ως δημοκρατικός πολίτης. Με το νόμο του 2003 θέλανε να δώσουμε σε μια σειρά κοινωνικών ομάδων του δημοσίου (βουλευτές, δικαστές, ιδιοκτήτες ΜΜΕ) τη δυνατότητα να εξασφαλίσουν διαφάνεια για τους ίδιους. Ήταν μια ενίσχυση της δημοκρατίας. Δυστυχώς σήμερα όχι μόνο δεν προωθήθηκε η δημοκρατία αλλά σκεπάστηκε, κουκουλώθηκε η αλήθεια και η πραγματικότητα. Αυτό οδηγεί σε νομική αστοχία. Πρόκειται για απαράδεκτη απόφαση κατά της οποίας θα προσφύγουμε».

6

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ