Κογιότ βρήκε καταφύγιο σε τουαλέτες σχολείου- Η στιγμή που τρέχει ξανά ελεύθερο στη φύση

Κογιότ βρήκε καταφύγιο σε τουαλέτες σχολείου- Η στιγμή που τρέχει ξανά ελεύθερο στη φύση Facebook Twitter
0

Ένα κογιότ βρήκε καταφύγιο στις τουαλέτες σχολείου, στην Jurupa Valley της Καλιφόρνια. 

Το τρομαγμένο ζώο είχε «στριμωχτεί» δίπλα στη λεκάνη της τουαλέτας και κλήθηκαν οι ειδικοί για να το απομακρύνουν. «Αυτό δεν κουτάβι, ας σε βγάλουμε από εδώ», ακούγεται να λέει σε βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα ο άνθρωπος που ανέλαβε να πάρει το ζώο από εκεί. 

Το κογιότ- που εκτιμάται ότι είναι 9 μηνών- βρήκε καταφύγιο στην τουαλέτα, όταν εργαζόμενος στο σχολείο το εντόπισε και προσπάθησε να το διώξει. Τις τελευταίες εβδομάδες είχαν δει το ζώο αρκετές φορές, αλλά δεν είχε μπει ποτέ στους χώρους του σχολείου. 

Το βίντεο καταγράφει και τη στιγμή που απελευθερώθηκε στη φύση το κογιότ. Όταν άνοιξε η πόρτα του οχήματος μεταφοράς, αρχικά δίστασε αλλά τελικά πήδηξε και απομακρύνθηκε τρέχοντας. 

Στο ζώο δόθηκε το παρατσούκλι «Wile. E», το όνομα του διάσημου καρτούν- κογιότ, που κυνηγά διαρκώς το Road Runner. Στην Καλιφόρνια συχνά εκπρόσωποι του είδους καταλήγουν σε αστικές περιοχές. 

Με πληροφορίες από ΒΒC

Περιβάλλον
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εναλλακτική παραγωγή αιολικής ενέργειας με τη χρήση χαρταετών - Από Έλληνες και Ινδούς ερευνητές

Περιβάλλον / Εναλλακτική παραγωγή αιολικής ενέργειας με τη χρήση χαρταετών - Από Έλληνες και Ινδούς ερευνητές

Χαρταετός 100-150 τ.μ μπορεί να παράγει δύο με τρία μεγαβάτ (MW) ηλεκτρικής ενέργειας - που ισοδυναμεί με την ισχύ μιας συμβατικής ανεμογεννήτριας ύψους 100 μέτρων.
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ