Ζουγανέλη για τα περί εγκυμοσύνης: Δεν έχω καταλάβει γιατί, ούτε την ξαδέλφη μου δεν θα ρώταγα κάτι τέτοιο

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @elzouganeli
0

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η οποία μίλησε για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη αλλά και τον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου.

Μιλώντας για τη συνεργασία της με τον Σταμάτη Κραουνάκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη χαρακτήρισε τον συνθέτη ως «συναρπαστική περσόνα». «Είχε τη δύναμη να με συνεπάρει απ΄ οτιδήποτε κομπλεξικό μπορεί να με κράταγε». Όπως παραδέχθηκε, όταν τον συνάντησε είχε πολύ τρακ. «Με ανθρώπους που θαυμάζω πολύ έχω τρακ», είπε.

Στη συνέχεια, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Σπύρο Δημητρίου, λέγοντας ότι είναι απέναντι σε ορισμένα πράγματα, αλλά έχουν κοινές αξίες. «Είναι ελεύθερο. Δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω με έναν άνθρωπο που είναι ίδιος με μένα, με τίποτα», πρόσθεσε.

Ερωτηθείσα για ένα χαρακτηριστικό της που ο σύζυγός της δεν «αντέχει» είπε: «Έχω την τάση να κλείνομαι κι αυτό είναι ένα πράγμα που νιώθω ότι δεν αρέσει στον Σπύρο. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό, με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει να το "σπάσει" αμέσως. Κατευθείαν μου λέει να πάμε έξω. Είναι πολύ κοινωνικός, οπότε αισθάνομαι ότι του πέφτει λίγο βαρύ. Όταν στα καλά καθούμενα τα ρολά κατεβαίνουν και πέφτεις χωρίς να έχει γίνει κάτι, ο άλλος το παρατηρεί και λέει "κάποιο πρόβλημα έχει αυτή, όλο κάτι της φταίει". Αυτή η ανάγκη μου γεννιέται πολύ ξαφνικά, αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό όλο αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Αυτό που δεν μπορώ εγώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα κι η χαρούμενή του διάθεση. Με φρικάρει, δεν γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι, θα τρελαθώ. Αυτός ακόμα κι αν δεν είναι, έχει τη διάθεση να είναι, ενώ εγώ δεν θέλω», είπε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Αναφορικά με τα δημοσιεύματα περί εγκυμοσύνης, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε: «Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο λέγονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα. Ειδικά αυτό όμως, μου είχε κάνει εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα, για κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ξέρω, ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου; Ίσως επειδή παντρεύτηκα γρήγορα. Μπορεί ο κόσμος να θέλει να με δει μάνα».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία;

Οπτική Γωνία / Γιατί δεν πείθει μια τηλεόραση που ασκεί κριτική στην (όποια) εξουσία

Πολλοί κατηγορήθηκαν ότι βγήκαν με το «αριστερόμετρο» στο χέρι για να κρίνουν τις –φαινομενικά- δικαιολογημένες εκρήξεις Κανάκη, Λιάγκα και άλλων τηλεοπτικών αστέρων, όμως ξέχασαν μερικά βασικά.
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ