Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη & Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα»

Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη & Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον Κώστα Σπυρόπουλο για «πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα» Facebook Twitter
Τζένη Μπότση, Αγγελική Λάμπρη και Λουκία Μιχαλά κατά Κώστα Σπυρόπουλου για σεξουαλική παρενόχληση (Eurokinissi)
0

Τρεις γυναίκες ηθοποιοί, η Τζένη Μπότση, η Αγγελική Λάμπρη και η Λουκία Μιχαλά καταγγέλλουν τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο λέγοντας πως υπήρξαν θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα. 

Οι ηθοποιοί υπογράφουν από κοινού μία ανακοίνωση που δόθηκε στη δημοσιότητα από την πληρεξούσια δικηγόρο τους Εύα Γιασματζή. Η Τζένη Μπότση και η Αγγελική Λάμπρη ανάρτησαν ήδη την κοινή δήλωση στα προσωπικά τους social media καταγγέλλοντας επωνύμως τον Κώστα Σπυρόπουλο. 

«Ορμώμενες από το θάρρος των γυναικών που με αξιοπρέπεια και παρρησία κατήγγειλαν την σεξουαλική κακοποίηση ή παρενόχληση και τη σωματική ή λεκτική βία την οποία υπέστησαν από ανθρώπους που εκμεταλλεύτηκαν την ισχύ και την υπεροχή τους, έναντι των θυμάτων τους, προβαίνουμε σήμερα σε αυτή τη δήλωσή μας και ανακοινώνουμε δημόσια ότι υπήρξαμε θύματα πράξεων γενετήσιου χαρακτήρα από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Κώστα Σπυρόπουλο.

 

Θεωρούμε υποχρέωσή μας απέναντι στα παιδιά μας και σε όλους τους νέους ανθρώπους να στηρίξουμε τη δημοσίευση τέτοιων περιστατικών ώστε να μειωθούν μέχρι και να εξαλειφθούν.»

«Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία θα πρέπει να απευθυνθείτε στις ίδιες τις καταγγέλλουσες» ήταν το μοναδικό σχόλιο από το δικηγορικό γραφείο που έχει αναλάβει την υπόθεση των τριών ηθοποιών.

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ