Το τρέιλερ του «Obi-Wan Kenobi» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μόλις κυκλοφόρησε

Το τρέιλερ του «Obi-Wan Kenobi» με τον Γιούαν ΜακΓκρέγκορ μόλις κυκλοφόρησε Facebook Twitter
Είναι η μόνη σειρά μέχρι στιγμής στην οποία πρωταγωνιστεί ένας μεγάλος σταρ, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ.
0

Ο Mandalorian άφησε άκρως ικανοποιημένους τους φαν, διευρύνοντας κάπως και το σχετικό κοινό και φέρνοντας αδιανόητα έσοδα στη Disney χάρη στα κουκλάκια Baby Yoda, ο Bobba Fett μάλλον απευθυνόταν σε πιο hardcore οπαδούς, κανένας τους όμως δεν μπορεί να συγκριθεί με το  «Obi-Wan Kenobi», το οποίο είναι αδιαμφισβήτητα το υψηλότερου προφίλ spin-off του Disney+ γύρω από σύμπαν του «Πολέμου των Άστρων». 

Kατά πρώτον, επειδή είναι η πρώτη σειρά που αφιερώνεται σε έναν βασικό χαρακτήρα της μυθολογίας που έπλασε ο Τζορτζ Λούκας. Κατά δεύτερον, επειδή είναι η μόνη σειρά μέχρι στιγμής στην οποία πρωταγωνιστεί ένας μεγάλος σταρ, ο Γιούαν ΜακΓκρέγκορ, o oποίος θα διδάξει και πάλι τον λόγο των Τζεντάι, περίπου δύο δεκαετίες αφού διαδέχτηκε τον Άλεκ Γκίνες στον ομώνυμο ρόλο.

Στο τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, και βρίσκει τον ήρωα δέκα χρόνια μετά τα γεγονότα του «Revenge of the Sith», ο ΜακΓκρέγκορ ακούγεται να λέει «η μάχη τελείωσε, χάσαμε». Αποκαρδιωμένος από τη μετακίνηση του αγαπημένου μαθητή του, Άνακιν Σκαιγουόκερ, στη Σκοτεινή Πλευρά, ο Κενόμπι πρέπει να πιστέψει ξανά στη Δύναμη, έχοντας στον νου του και τον νεαρό Λουκ Σκαιγουόκερ, που ίσως ξυπνήσει και πάλι μέσα του την ελπίδα. 

Στο τρέιλερ οι διαστάσεις δείχνουν επικότερες σε σχέση με τις άλλες σειρές, ενώ ακούγεται και το Duel of the Fates, ένα υπέροχο θεματάκι που έγραψε ο Τζον Γουίλιαμς για τα prequel του Λούκας, το βασικό μοτίβο του οποίου παραπέμπει σε συνθέσεις του Μπέρναρντ Χέρμαν. Ο Αμερικανός συνθέτης επιστρέφει για να επιβλέψει το μουσικό score της σειράς με νέες και παλαιότερες παρτιτούρες κι αυτό ανεβάζει ακόμα περισσότερο το prestige της.

Θα μάθουμε αν η αναμονή άξιζε τον κόπο στις 25 Μαΐου, ημερομηνία που η σειρά κάνει πρεμιέρα στο κανάλι του Disney+. 

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ