Στις 6 Μαΐου το νέο ντοκιμαντέρ για την Μισέλ Ομπάμα από το Netflix

Στις 6 Μαΐου το νέο ντοκιμαντέρ για την Μισέλ Ομπάμα από το Netflix Facebook Twitter
Στις 6 Μαΐου το ντοκιμαντέρ για την Μισέλ Ομπάμα από το Netflix (EPA)
0

Η Netflix ανακοίνωσε ότι ένα νέο ντοκιμαντέρ για την πρώην Πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μισέλ Ομπάμα, θα είναι διαθέσιμο από την Τετάρτη 6 Μαΐου.

Το ντοκιμαντέρ ονομάζεται Becoming, τίτλος που έχει και το βιβλίο της Μισέλ Ομπάμα, από τα απομνημονεύματά της που κυκλοφόρησε το 2018.

Το Becoming θα καλύψει μέρος από την ιστορία ζωής της Ομπάμα από το απομνημονεύματά της, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, και θα ρίξει μια ματιά στο παρασκήνιο των εμπειριών της, έπειτα από την περιοδεία που έκανε σε 34 πόλεις του κόσμου για το βιβλίο της.

«Τους μήνες που πέρασα ταξιδεύοντας - συναντώντας και επικοινωνώντας με ανθρώπους σε πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο - με οδήγησαν στην ιδέα ότι αυτό που μοιραζόμαστε με το κοινό είναι βαθύ και πραγματικό» είπε η Μισέλ Ομπάμα σε δήλωσή της.

«Σε ομάδες μεγάλων και μικρών, νέων και ηλικιωμένων, μόνοι μας και ενωμένοι, συναντηθήκαμε και μοιραστήκαμε ιστορίες, γεμίζοντας αυτούς τους χώρους με τις χαρές, τις ανησυχίες και τα όνειρά μας. Επεξεργαστήκαμε το παρελθόν και φανταστήκαμε ένα καλύτερο μέλλον. Μιλώντας για την ιδέα του «Becoming», πολλοί από εμάς τολμήσαμε να πουν τις ελπίδες μας δυνατά.

Η Μισέλ και ο Μπαράκ Ομπάμα υπέγραψαν μια πολυετή συμφωνία με το Netflix τον Μάιο του 2018 για τη δημιουργία «ενός διαφορετικού συνδυασμού περιεχομένου, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας για σειρές σεναρίου, ντοκιμαντέρ, και παρουσιάσεις» από την εταιρεία παραγωγής τους, Higher Ground Productions.

Οι Ομπάμα υπέγραψαν συμφωνία με το Spotify για την παραγωγή αποκλειστικών podcast για την πλατφόρμα τον Ιούνιο του 2019.

Με πληροφορίες του Hollywood Reporter

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ