«Σας παρακαλώ βοηθήστε την Ουκρανία, τη Μαριούπολη, τώρα»- Η εμφάνιση των Ουκρανών στη Eurovision

Eurovision 2022: «Σας παρακαλώ βοήστε την Ουκρανία, τη Μαριούπολη, τώρα»- Η εμφάνιση των Ουκρανών Facebook Twitter
0

Με μία συγκινητική έκκληση για βοήθεια στη χώρα τους, εν μέσω του πολέμου, ολοκλήρωσαν την εμφάνισή τους στον τελικό της Eurovision 2022 οι εκπρόσωποi της Ουκρανίας

Οι Kalush Orchestra εκπροσωπούν την Ουκρανία στον φετινό μουσικό διαγωνισμό με το τραγούδι «Stefania», για τη μητέρα του τραγουδιστή, που είναι αφιερωμένο σε όλες τις μητέρες. Το συγκρότημα εμφανίζεται ως φαβορί για τη νίκη στη φετινή Eurovision. 

«Ζητώ από όλους σας, σας παρακαλώ, βοηθήστε την Ουκρανία, τη Μαριούπολη, βοηθήστε το Azovstal, τώρα», ήταν η έκκληση του τραγουδιστή αμέσως μετά την ερμηνεία του τραγουδιού, αναφερόμενος στην πόλη που έχει δεχθεί το πιο σφοδρό σφυροκόπημα από την έναρξη του πολέμου στην Ουκρανία και το εργοστάσιο στο οποίο έχουν οχυρωθεί οι τελευταίοι υπερασπιστές της Μαριούπολης. Οι Kalush Orchestra μετά την εμφάνισή τους αποθεώθηκαν από τον κόσμο στο Pala Olimpico του Τορίνο, όπου φιλοξενείται ο διαγωνισμός. 

Ο τελικός της Eurovision ξεκίνησε με ένα ισχυρό αντιπολεμικό μήνυμα, το «Give Peace A Chance». Οι Rockin’ 1000 ερμήνευσαν τον «ύμνο» του Τζον Λένον με πάνω από 500 μουσικούς στην ιστορική Piazza San Carlo, ενώ σταδιακά το τραγούδι μεταφέρθηκε στο Pala Olimpico. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ