Ο Χιού Τζάκμαν επιστρέφει σε ρόλο «Γούλβεριν» στην επόμενη ταινία Deadpool

Ο Χιού Τζάκμαν επιστρέφει σε ρόλο «Γούλβεριν» στην επόμενη ταινία Deadpool Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/PAUL BUCK
0

Ο Χιού Τζάκμαν θα υποδυθεί για άλλη μία φορά τον ρόλο του «Γούλβεριν» στην επόμενη ταινία Deadpool, η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους τον Σεπτέμβριο του 2024.

Ο πρωταγωνιστής της σειράς ταινιών και προσωπικός φίλος του Τζάκμαν, Ράιαν Ρέινολντς, επιβεβαίωσε πως ο «Γούλβεριν» θα επιστέψει για την τρίτη ταινία Deadpool, με τον πλέον απροσδόκητο τρόπο - όπως αρμόζει και τον αγαπημένο αντι-ήρωα. 

«Γεια σε όλους, (...) εργαζόμαστε πολύ σκληρά για την επόμενη ταινία εδώ και πολύ καιρό τώρα» σημείωσε ο Ρέινολντς σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram.

Προσέθεσε ότι ήθελε να κάνει την πρώτη εμφάνιση του Deadpool στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel - αυτή είναι η πρώτη ταινία Deadpool που θα γυριστεί μετά την εξαγορά της 20th Century Fox από τη Disney - «ξεχωριστή» και επεσήμανε πως προσπάθησε να «μείνει πιστός στον χαρακτήρα, να βρει νέο βάθος, κίνητρο, νόημα».

Δυστυχώς, όπως επεσήμανε (αστειευόμενος) δεν έχει καμία ιδέα πώς θα το κάνει, αλλά υπάρχει μία σκέψη. Εκείνη τη στιγμή εμφανίζεται πίσω του ο Τζάκμαν. Τότε ο Ρέινολτς τόν ρωτά: «Ε, Χιού, θες να παίξεις τον Γούλβεριν άλλη μία φορά;». «Ναι, φυσικά, Ράιαν» απαντά εκείνος χαλαρά. 

Στις έως τώρα ταινίες, έχουν συμμετάσχει χαρακτήρες από τους X-Men, αλλά στην περίπτωση του Γούλβεριν θα χρειαστούν μερικές χρονικές αλλαγές για να καλυφθεί ένα μεγάλο πρόβλημα: ο χαρακτήρας είχε πεθάνει στην ταινία Logan.

Με πληροφορίες από CNN

 
TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ