Χάος στο «Πάμε Δανάη» με τον Νίκο Μάνεση: «Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου»

Χάος στο «Πάμε Δανάη» με τον Νίκο Μάνεση: «Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου» Facebook Twitter
0

Έντονη ήταν η αντίδραση του Νίκου Μάνεση όταν ενημερώθηκε ότι τον έβγαλαν ζωντανά σε τηλεφωνική επικοινωνία στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη».

Όλα ξεκίνησαν με το challenge που γίνεται στην εκπομπή, όταν ο χαμένος ενός παιχνιδιού από την ομάδα καλείται να τηλεφωνήσει σε όποιον διάσημο του ζητήσει η παραγωγή.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Άρη Καβατζίκη, ο οποίος κλήθηκε να καλέσει τον Νίκο Μάνεση και να του πει «με θάρρος τι έβλεπε την περασμένο Σάββατο το πρωί στην τηλεόραση». Έτσι εκείνος, μετά από σχετικές παραινέσεις, τηλεφώνησε στον δημοσιογράφο και αφού του εξήγησε ποιος είναι, επιχείρησε να του πει τι παρακολουθούσε το Σάββατο. 

Την ίδια ώρα τον ενημέρωσε ότι βρίσκεται στον αέρα.

Τότε ο Νίκος Μάνεσης, ενοχλημένος απαντά «Βρισκόμαστε στον αέρα; Θα μου επιτρέψετε να σας πω κ. Καβατζίκη ότι με αιφνιδιάζετε. Δεν θα επιθυμούσα να είμαι στον αέρα καμίας εκπομπής. Ό,τι έχω να πω για οτιδήποτε, για το πολύ δυναμικό κοινό και για το λιγότερο δυναμικό κοινό, θα μου επιτρέπετε να το λέω μέσα από την εκπομπή μου.

»Αυτή τη στιγμή θα με ακούσετε γιατί είστε παιδί μου δημοσιογραφικά. Δεν μπορείτε να με βγάζετε στον αέρα, χωρίς την έγκρισή μου.

»Τούτη τη στιγμή αν ρωτήσετε τον νομικό εκπρόσωπο του Mega, αντιλαμβάνεστε ότι υποπίπτετε σε ένα ποινικό αδίκημα. Δεν επιθυμώ να μιλήσω δημοσίως. κ. Καβατζίκη ιδιωτικά ό,τι επιθυμείτε. Δεν επιθυμώ να είμαι στον αέρα. Σας ευχαριστώ πολύ».

Και συνεχίζει «Δεν είμαι καθόλου στενοχωρημένος, αυτό που λέω είναι ότι κάνετε απρέπεια, με βγάζετε στον αέρα και κακώς απάντησα. Τέτοιου επιπέδου δημοσιογραφία δεν κάνω. Με διακόπτετε. Δεν κάνω τέτοιου είδους δημοσιογραφία και δεν θέλω να κάνουν τέτοιου είδους δημοσιογραφία. Τα σέβη μου στη Δανάη, είναι συμπαθέστατη, συγχαρητήρια πηγαίνει πολύ καλά» είπε ο Νίκος Μάνεσης.

Στη συνέχεια ο Άρης Καβατζίκης του ζήτησε συγγνώμη, την οποία ο δημοσιογράφος αποδέχτηκε, κλείνοντας το τηλέφωνο, με την παρουσιάστρια Δανάη Μπάρκα να αιτιολογεί ότι το τηλεφώνημα ήταν στο πλαίσιο ενός challenge.

Αφορμή για την συγκεκριμένη πρόκληση είχαν σταθεί δηλώσεις του κ. Μάνεση για να τα νούμερα τηλεθέασης.

TV & Media
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ