Μπέζος: Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της

Μπέζος: Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει αισθητική παρέμβαση- Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά Facebook Twitter
Φωτ.: Πάρις Ταβιτιάν/LiFO
0

Ηθοποιούς που έχουν κάνει πλαστικές επεμβάσεις και τα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης, σχολίασε σε νέα συνέντευξή του ο ηθοποιός Γιάννης Μπέζος

«Δε θα έπαιρνα ποτέ στη δουλειά ηθοποιό που έχει παρέμβει αισθητικά στο σώμα της. Δεν θα έρθει σε εμένα αυτή η κοπέλα, δεν υπάρχει περίπτωση. Έχει τόσες ευκαιρίες να πάει αλλού, που δεν θα έρθει σε μένα. Μάλλον δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά. Εγώ δεν χρειάζεται να την αποπάρω, έχει καταδικάσει τον εαυτό της από πριν», είπε ο Γιάννης Μπέζος, προκαλώντας σχόλια στα social media. 

Κληθείς να σχολιάσει τα ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, τα χαρακτήρισε «πορνό». «Το να χώσω κάποιους ανθρώπους σε ένα ριάλιτι και να κάνουν σαν τα ζώα και να αρχίσουν να κάνουν όλες αυτές τις ανοησίες, δήθεν ελεύθεροι, και δήθεν ότι συμπεριφέρονται με έναν τρόπο και ότι βγάζουν τον εαυτό τους, αυτά είναι αστεία πράγματα. Αυτά είναι ένα υποκατάστατο ρωμαϊκών εκδηλώσεων».

Πρόσθεσε ότι δεν θα έπαιρνε σε δουλειά του κάποιον από ριάλιτι. «Δεν είναι επαγγελματίες. Είναι σα να θες να κάνεις ρεκόρ χωρίς να έχεις γυμναστεί».

Με πληροφορίες του Alpha

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ