Mad VMA 2022: «Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος» λέει ο Νίκος Βουρλιώτης – Η συμβουλή του στους ταραξίες

Mad VMA 2022: «Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος» λέει ο Νίκος Βουρλιώτης – Η συμβουλή του στους ταραξίες Facebook Twitter
0

Με μία μακροσκελή ανάρτηση απάντησε ο Νίκος Βουρλιώτης στα όσα εξελίχθηκαν στα φετινά Mad Video Music Awards, όπου τράπερ πιάστηκαν στα χέρια, οδηγώντας σε σκηνές πανικού και σε δύο διακοπές των βραβείων.

Ο γνωστός «Nivo» είχε αναλάβει να παρουσιάσει το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip, ωστόσο μετά τα άγρια επεισόδια αποχώρησε και πλέον στέλνει το δικό του μήνυμα για τα διατρέξαντα.

«Σήμερα πήγα στα MAD VMA’s με σκοπό να παρουσιάσω το βραβείο για το καλύτερο hip hop clip. Με τίμησε ιδιαίτερα η πρόταση του καναλιού, όχι μόνο γιατί ήμουν μέλος αυτής της τηλεοπτικής ομάδας από το ξεκίνημά του αλλά κι επειδή είχα τη χαρά να πάρω αυτό το βραβείο πολλές φορές στο παρελθόν στην πολύχρονη καριέρα μου. Ήθελα να δω φίλους, ήθελα να ζήσω τη μαγεία των βραβείων που τόσο έχει λείψει απ’ όλους μας. Είχα μάλιστα προετοιμαστεί καλά. Θα μιλούσα για τους FFC, για TXC, για Ημίζ, για Razastarr αποδίδοντας τα εύσημα στα ιστορικά hip hop ονόματα της χώρας και θα ένιωθα χαρά και υπερηφάνεια λέγοντας ότι "σήμερα το hip hop είναι η πιο δημοφιλής μουσική στην Ελλάδα" δίνοντας τη σκυτάλη σε όλα αυτά τα νέα παιδιά με τα εκατομμύρια streams και views» ανέφερε ο κ. Βουρλιώτης.

Λίγο πριν ανέβει στη σκηνή όμως, «βλέπω να πέφτει ξύλο, πολύ ξύλο, υποκινούμενο μάλιστα από μερικά από αυτά τα παιδιά, που συνοδεύονται από ανθρώπους που παραπέμπουν σε άλλα ήθη και σκηνικά».

Κατά τη διάρκεια του επεισοδίου, όπως έγραψε, η ««μπάλα» πήρε και τους παραδίπλα παριστάμενους, είτε ήταν η Έλενα Παπαρίζου είτε κάποια παιδιά που εργάζονται σε δισκογραφικές εταιρείες. Και οι κάμερες γράφουν».

Υπενθυμίζεται πως η κα Παπαρίζου «φυγαδεύτηκε» από τις κερκίδες για να μπορέσει να προστατευθεί.

Αποτέλεσμα αυτού, όπως έγραψε ο καλλιτέχνης, είναι να δέχεται επικρίσεις το είδος της μουσικής που «υπηρετεί» και όχι αδίκως. «Και το ίντερνετ ξεσπά, κυρίως κατά της μουσικής μου, και της κουλτούρας μου. Και Δυστυχώς έχουνε "πάτημα"» ανέφερε, χαρακτηριστικά.

«Και η χαρά μου μετατράπηκε σε ντροπή. Σηκώθηκα και έφυγα αηδιασμένος. Δεν παρουσίασα καμιά απονομή, δεν ανέβηκα καν στη σκηνή».

Κλείνοντας το κείμενό του, ο Νίκος Βουρλιώτης υπόσχεται «με τη μουσική μου και τη στάση μου να σας αποδείξω ότι κάνετε λάθος» και δίνει μία συμβουλή στους νεότερους: "Καθαρίστε τη συμπεριφορά σας, τη "φάση" σας!!! Δείτε λίγο ψύχραιμα τι γίνεται. Γιατί όπως λένε και στη γενέτειρα του είδους, «What goes up, must come down”!».

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ