Κώστας Φραγκολιάς υπέρ Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο»

Κώστας Φραγκολιάς υπέρ Λατινοπούλου: «Η εικόνα της Δανάης Μπάρκα δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο» Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Στο πλευρό της Αφροδίτης Λατινοπούλου τάχθηκε ο τηλεπαρουσιαστής Κώστας Φραγκολιάς για την ανάρτησή της για τη Δανάη Μπάρκα. 

Όπως ανέφερε στην κάμερα του Mega, η ανάρτηση δεν στοχοποίησε την ίδια τη Δανάη Μπάρκα, αλλά τα εγκωμιαστικά σχόλια των χρηστών για την εικόνα της. 

«Η τοποθέτησή της είχε να κάνει καθαρά με θέμα υγείας. Αυτό πιστεύω ότι ήθελε να πει και η ίδια. Όπως κατάλαβα, δεν ήθελε να σχολιάσει τη Δανάη. Είναι δικαίωμα του καθενός να είναι όπως θέλει, να φοράει ό,τι θέλει και να πηγαίνει όπου θέλει. Κι είναι κάτι που κι εγώ επευφημώ και θαυμάζω» ανέφερε αρχικά. 

Ο ίδιος, μάλιστα, στάθηκε στα σχόλια των χρηστών, επικαλούμενος μια δική του παλιότερη φωτογραφία όπου φαίνεται να κάνει σούζες με μηχανή χωρίς κράνος, λέγοντας πως, ίσως κάποιος σχολίαζε πως είναι «οδηγάρα», αλλά αυτό δε θα σήμαινε πως είναι σωστό και ασφαλές αυτό που κάνει. 

Κάπως έτσι, συνέχισε, η Λατινοπούλου σχολίασε τα όσα θετικά είχαν γράψει οι χρήστες για τη Δανάη Μπάρκα. 

«Η Λατινοπούλου επέλεξε τα σχόλια των ανθρώπων που σχολίαζαν τη Δανάη Μπάρκα και την επευφημούσαν, αυτό νομίζω ότι σχολίασε. Είδατε πουθενά να αναφερθεί στο όνομά της, στο πρόσωπό της; Στη φωτογραφία της Δανάης υπήρχαν σχόλια που επευφημούσαν μια εικόνα που δεν δείχνει και τον πιο υγιή άνθρωπο, ας το πούμε έτσι». 


TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ