Κάνιε Γουέστ σε Netflix: Ζητώ για «τελευταία φορά ευγενικά» να δω την τελική κόπια του ντοκιμαντέρ μου

Ο Κάνιε Γουστ ζητά από το Netflix, για «τελευταία φορά ευγενικά», να δει την τελική κόπια του ντοκιμαντέρ του Facebook Twitter
EPA
0

Ο Κάνιε Γουέστ ζητά για τελευταία φορά όπως λέει χαρακτηριστικά, από το Netflix να δει την τελική κόπια ώστε να εγκρίνει το επερχόμενο ντοκιμαντέρ με θέμα τον ίδιο και τίτλο «Jeen-Yuhs».

«Θα το πω ευγενικά για τελευταία φορά. Πρέπει να λάβω την κόπια με την τελική επεξεργασία και (να δώσω) έγκριση σε αυτό το ντοκιμαντέρ πριν κυκλοφορήσει στο Netflix. Ανοίξτε αμέσως την αίθουσα (μοντάζ) ώστε να έχω την ευθύνη για την εικόνα μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων» έγραψε στο Instagram ο γνωστός τραγουδιστής.

Η ταινία, σε σκηνοθεσία των Coodie Simmons και Chike Ozah, αποτελείται από τρία μέρη και περιλαμβάνει πλάνα που γυρίστηκαν καθ' όλη τη διάρκεια της καριέρας του Γουέστ στη μουσική, τη μόδα και την πολιτική, τα τελευταία 20 χρόνια.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για το κινηματογραφικό φεστιβάλ του Σάντανς την Κυριακή πριν προβληθεί στο Netflix στις 16 Φεβρουαρίου.

Μιλώντας στο Variety αυτή την εβδομάδα, ο Simmons είπε ότι ο Γουέστ του είπε ότι τον εμπιστεύεται «100%» με το final cut της ταινίας, αλλά αντιλαμβάνεται όπως είπε το γεγονός ότι «η ομάδα του και οι επιχειρηματίες που έχουν εμπλακεί, φυσικά θα πουν τη γνώμη τους.

»Αλλά έπρεπε να πω αυτή την ιστορία. Δεν είναι να δείξεις τον Κάνιε συμπαθητικό ή όχι. Το βίντεο δεν λέει ψέματα. Αυτό που κάνει την ταινία ξεχωριστή είναι ότι δεν είναι κάτι οριστικό. Είναι το ταξίδι του μέσα από το όραμά μου».

Οι σκηνοθέτες ωστόσο δεν έχουν σχολιάσει το αίτημα του Κάνιε Γουέστ.

Με πληροφορίες του Guardian

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ