Η Τζένιφερ Κούλιτζ παραδέχεται ότι η σεξουαλική της ζωή εκτοξεύτηκε μετά το «American Pie»

Τζένιφερ Κούλιτζ: Εκτοξεύτηκε η σεξουαλική της ζωή μετά το «American Pie» Facebook Twitter
Φωτ.: Imdb
0

Η  ηθοποιός Τζένιφερ Κούλιτζ είπε ότι η συμμετοχή της στο American Pie, όπου υποδύθηκε τη μαμά του Στίφλερ, της χάρισε αρκετή σεξουαλική δράση στην συνέχεια της ζωής της.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε τη  Τζανίν Στίφλερ στην κωμωδία των 90s έδωσε συνέντευξη στο Variety και δήλωσε πως μετά την προβολή του «American Pie» η σεξουαλική της ζωή εκτοξεύτηκε.

Στην ταινία, ο χαρακτήρας της Κούλιτζ έρχεται σε επαφή με τον συμμαθητή του γιου της Στιβ Στίφλερ (Σον Γουίλιαμ Σκοτ), Πολ Φινς, τον οποίο υποδύεται ο Έντι Κέι Τόμας.

«Υπήρχαν τόσα πολλά οφέλη από αυτή την ταινία», είπε η Κούλιτζ. «Εννοώ, θα υπήρχαν περίπου 200 άτομα με τα οποία δεν θα είχα κοιμηθεί ποτέ».

Η Κούλιτζ μίλησε επίσης για τον ρόλο της ως Tanya McQuoid στη σειρά του HBO «White Lotus» και πώς ο δημιουργός της σειράς Μάικ Γουάιτ πίστευε ότι θα εκείνη μπορούσε να κάνει τον ρόλο.

«Έχω κάνει ένα πράγμα πολύ σωστά στη ζωή μου», είπε. «Έχω διαλέξει σπουδαίους φίλους. Αν ο Μάικ δεν ήταν επιτυχημένος και απλώς ανεβάζαμε το White Lotus σε ένα μικρό θέατρο όπου όλοι θα πλήρωναν θα 10 δολάρια για να το δουν, θα ήταν ακόμα ένα από τα σπουδαιότερα πράγματα που θα είχα κάνει ποτέ. Γιατί ήταν μια φανταστική δουλειά που κανείς άλλος δεν πίστευε ότι θα μπορούσα να κάνω».

Παραδέχτηκε ότι σχεδόν απέρριψε αρχικά τον ρόλο γιατί πίστευε ότι δεν ήταν σε αρκετά καλή φόρμα.

«Ήθελα να φαίνομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο για την οθόνη. Δεν ήμουν έτοιμη για αυτήν την υπέροχη ευκαιρία. Αποδεικνύεται ότι πρέπει να είσαι πάντα στην καλύτερη φόρμα γιατί απλά δεν ξέρεις», είπε, προσθέτοντας ότι ένας φίλος της την έπεισε να αναλάβει τον ρόλο.

«Είναι θαύμα αυτό που συνέβη. Τρέλα, ξέρεις. Απλώς δεν μπορώ να το πιστέψω» είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της.

Το «White Lotus» επιστρέφει για δεύτερη σεζόν το φθινόπωρο.

Με πληροφορίες του Variety/CNN

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ