Η Σούπερ Κική ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος: «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ»

Η Σούπερ Κική ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος: «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ» Facebook Twitter
0

Η γνωστή Youtuber «Σούπερ Κική» ανακοίνωσε πως θα γίνει μητέρα, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ιστορίας. 

«Το πιο δύσκολο μάθημα που έμαθα φέτος είναι ότι κάποιες φορές είναι καλύτερα να αφήνεις τα πράγματα όπως είναι … να αφήνεις τους ανθρώπους να φεύγουν και κάποιους άλλους να έρχονται», έγραψε στο Instagram και συνέχισε: «Θα γίνω ΜΑΜΑ και μάλιστα μόνη ΜΑΜΑ ... πρώτον γιατί ΜΠΟΡΩ ..και δεύτερον γιατί ο σύντροφος που είχα αποφάσιζε συνεχώς να προδίδει ότι είχαμε … παρ όλα αυτά ότι αγάπη δε φρόντισαν να μου δώσουν κάποιοι … θα φροντίσω να την δώσω απλόχερα σε αυτό που κουβαλάω μέσα μου❤️»

Η κωμικός και Youtuber συνόδευσε την ανάρτηση από δυο φωτογραφίες, όπου φαίνεται να κρατά χαμογελαστή μια εικόνα από τον υπέρηχο. Στο παρελθόν, έχει μοιραστεί πως είχε ζήσει τα παιδικά και τα εφηβικά της χρόνια σε συνθήκες ακραίας σκληρότητας, έχει γνωρίσει τα ναρκωτικά και την φυλακή και η ζωή της δεν υπήρξε «βόλτα στο πάρκο». 

Στα σχόλια της ανάρτησης, διάσημοι φίλοι και followers μεταφέρουν τις ευχές τους στη μέλλουσα μαμά, που προς το παρόν δεν έχει ανακοινώσει σε ποιον μήνα βρίσκεται. 

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

TV & Media / The Jetsons: Γιατί κανείς δεν ήταν χαρούμενος και τι προέβλεψαν σωστά -και λάθος- για το μέλλον

Γιατί τόσα χρόνια μετά, εξακολουθούμε να θεωρούμε μια ελαφρώς γλυκανάλατη, παλιομοδίτικη κωμική σειρά κινουμένων σχεδίων ως σημείο αναφοράς του τι θα μπορούσε να γίνει;
ΦΙΛΙΩ ΡΑΓΚΟΥ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ