Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για την εξωσωματική γονιμοποίηση (BINTEO)

Η Χριστίνα Μπόμπα μιλά για την εξωσωματική γονιμοποίηση (BINTEO) Facebook Twitter
0

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε στα «Μεσάνυχτα» και την Ελεονώρα Μελέτη για την εξωσωματική γονιμοποίηση που αποφάσισαν να κάνουν με τον Σάκη Τανιμανίδη. 

Το ζευγάρι περιμένει, σε λίγους μήνες, τα δίδυμα κορίτσια που κυοφορεί η 33χρονη, καθώς ήθελαν πολύ να μεγαλώσουν την οικογένειά τους αλλά η εγκυμοσύνη της Χριστίνας δεν ήρθε εύκολα. Η μέλλουσα μαμά μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να να μείνει έγκυος.

«Ήταν για εμάς λίγο δύσκολος ο δρόμος μέχρι να καταφέρουμε να μείνω έγκυος. Κάποια στιγμή του λέω: “ο κόμπος έφτασε στο χτένι, ότι ψυχολογικά δεν μπορώ να το αντέξω άλλο”. Κάναμε εξωσωματική. Είχαμε βάλει δύο έμβρυα, και νόμιζα ότι αυτό ήταν γραφτό να γίνει. Αυτά τα δύο κοριτσάκια ήταν γραφτό να έρθουν στον κόσμο», λέει χαρακτηριστικά η Χριστίνα Μπόμπα

Απόσπασμα από την συνέντευξη προβλήθηκε σήμερα και στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την Χριστίνα Μπόμπα να περιγράφει τη στιγμή που έμαθε μαζί με τον ο Σάκη Τανιμανίδη πως περιμένουν δίδυμα.

«Όταν κάναμε τη χοριακή, την επόμενη μέρα νομίζω μας πήρε ο γιατρός τηλέφωνο, εμείς είχαμε φροντίσει να είμαστε και οι δύο μαζί (σ.σ με τον Σάκη Τανιμανίδη). Οπότε τον βάζω ανοιχτή ακρόαση και μου λέει «Χριστίνα». Λέω «τι έγινε γιατρέ, είμαι έγκυος»; Και μου λέει: ‘Ποιο έγκυος δε γίνεται»! Να σου πω ότι ήταν η πρώτη φορά που είδα τον Σάκη, που δύο-τρία χρόνια ήταν "βράχος" και με στήριζε, και δεν έβγαζε συναίσθημα, έλεγε «δεν πειράζει», να λυγίζει συναισθηματικά, συγκινήθηκε. Είναι από τις φορές που τον έχω δει και η χαρά του ξεχείλιζε από παντού», αποκάλυψε η Χριστίνα Μπόμπα

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ