Χριστουγεννιάτικο πάρτι από τον Έλτον Τζον και τον Εντ Σίραν στο βίντεο κλιπ του «Merry Christmas»

Χριστουγεννιάτικο γλέντι από το Έλτον Τζον και τον Εντ Σίραν στο νέο τους τραγούδι Facebook Twitter
Youtube
0

Ήταν μόλις τον Οκτώβριο όταν ο Έντ Σίραν ανακοίνωσε σε έναν ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό ότι θα συνεργαστεί με τον Έλτον Τζον σε μία χριστουγεννιάτικη μουσική γιορτή.

Το νέο τραγούδι κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Merry Christmas» και τους δύο δημιουργούς να αστειεύονται και να μεταδίδουν το χριστουγεννιάτικο πνεύμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

«Είναι ο καιρός των Χριστουγέννων για σένα και για μένα», τραγουδά χαμογελώντας το δίδυμο των καλλιτεχνών μοιράζοντας χαρά στον κόσμο και προτείνοντας να αφήσουν τη δυστυχία του περασμένου έτους στην άκρη.

Τι κι αν ο Βρετανός υπουργός Υγείας σύστησε να αποφεύγει ο κόσμος τα φιλιά κάτω από το γκι εν όψει Χριστουγέννων, οi δύο δημιουργοί τραγουδούν για φιλιά «κάτω από το γκι» και δίνουν μία νότα αισιοδοξίας σε ένα αστείο βίντεο με πολλούς πρωταγωνιστές και αλλαγές σκηνικών, που θυμίζουν χαρούμενα Χριστούγεννα άλλων εποχών.

Με πληροφορίες του NME

TV & Media
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει; 

Digital EU Forward / O «πόλεμος» της παραπληροφόρησης - Ένας ειδικός αποκαλύπτει τι συμβαίνει και πώς μπορεί η ΕΕ να δράσει; 

Ο επικεφαλής της ειδικής ομάδας της ΕΕ για την παραπληροφόρηση, Lutz Güllner, σε μια συνέντευξη για τις διαδικτυακές επιθέσεις, τη στρατηγική παραπληροφόρησης της Ρωσίας, τη διάδοση των fake news και τα εργαλεία επαλήθευσης πληροφοριών.  Συνέντευξη στη Βασιλική Σιούτη.
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΣΙΟΥΤΗ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ