Κύπρος - Eurovision: Οργή Μητροπολίτη Μόρφου για «El Diablo» και ΡΙΚ - «Θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα»

Κύπρος - Eurovision: Οργή Μόρφου κατά «El Diablo» και ΡΙΚ - «Θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα» Facebook Twitter
0

«Πυρά» για τη συμμετοχή της Κύπρου στη Eurovision, με το κομμάτι «El Diablo», εξαπέλυσε ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, κατά το κήρυγμά του την Κυριακή.
 

Στην Κύπρο χριστιανικοί κύκλοι αντιδρούν για το κομμάτι. Την περασμένη εβδομάδα το κανάλι ΡΙΚ δέχθηκε απειλητικά τηλεφωνήματα και άγνωστοι απείλησαν ότι θα κάψουν το κτίριο. Ο σταθμός προχώρησε σε διευκρινήσεις, ωστόσο, το Σάββατο ένας άνδρας κατάφερε να εισέλθει στο προαύλιο του καναλιού για να διαμαρτυρηθεί.

Ο μητροπολίτης Νεόφυτος έκανε εκτενή αναφορά στην παραβολή του ασώτου και στην ιστορία της Κύπρου. «Το μόνο νησί που ήρθε η Παναγία ήταν η Κύπρος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Νεόφυτος. «Αυτά τα ξέρουμε;» ρώτησε. «Γιατί σήμερα η Νέα Τάξη Πραγμάτων και η νέα εποχή θέλει να τα ξεχάσουμε και εκμεταλλεύεται την αδυναμία των ανθρώπων».

«Αυτοί θέλουν να κάνουν τα αφύσικα – φυσικά και τα ανώμαλα – ομαλά», είπε και πρόσθεσε: «πρώτα στις Βρυξέλλες και μετά οι φωστήρες οι δικοί μας εδώ». Ο μητροπολίτης έκανε λόγο για σχισματική και αιρετική Ευρώπη «της αθεΐας, των μασόνων και των εωσφοριστών».

«Οι περισσότεροι των Ευρωπαίων σήμερα κυβερνούν με εωσφορικές, δαιμονικές δυνάμεις. Πρώτα υποτάχθηκαν εκείνοι σε σατανολατρείες και μυστικές τελετές και τώρα, θέλουν να μας υποτάξουν ύπουλα – ύπουλα και εμάς και να μας παρουσιάσουν τον δαίμονα ότι είναι κάτι καλό και να τον αγαπήσουμε και αυτόν», είπε χαρακτηριστικά.

«Μέχρι και τραγούδι του έκαναν τώρα και ποιο νησί και ποια χώρα θα στείλει στην Eurovision όχι τραγούδι για τον Χριστό, όχι για τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό - που είναι κομμάτι της ζωής μας,  όχι για τον έρωτα της Αφροδίτης - που και αυτός είναι κομμάτι της ζωής γιατί ο θεός έβαλε την ερωτική διάθεση στον άνθρωπο, όχι,  να ερωτευτούμε τον δαίμονα λέει, να δώσουμε την καρδιά μας στον δαίμονα λέει το τραγούδι.»

«Και αυτό το  τραγούδι οι φωστήρες του ΡΙΚ που τους διόρισε η κυβέρνηση αυτό επέλεξαν για να εκπροσωπήσει ποιαν την νήσο των Αγίων. Άκουσον άκουσον», είπε ο Μόρφου.

Ειδήσεις
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Explainer: Τι πραγματικά σημαίνει η ήττα του Μακρόν και τι είδους εξελίξεις περιμένουν οι Γάλλοι;

Διεθνή / Explainer: Τι πραγματικά σημαίνει η ήττα του Μακρόν και τι είδους εξελίξεις περιμένουν οι Γάλλοι;

Γιατί τρίβει τα χέρια της η Λεπέν, γιατί είναι λίγο κούφια η χαρά του Μελανσόν και τι λάντζα καλείται να κάνει τώρα ο Γάλλος Πρόεδρος για να αποφύγει συγκεκριμένες καταστροφές στα σχέδια και τις αμφιλεγόμενες νομοθετικές αλλαγές που έχει προγραμματίσει;
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Barkelono

Ειδήσεις / Βαρκελώνη: Αστυνομική επέμβαση για συνωστισμό - Χιλιάδες στους δρόμους μετά την άρση των περιορισμών

Η αστυνομία απομάκρυνε από τους δρόμους της Βαρκελώνης πλήθη ανθρώπων, που συμμετείχαν σε πάρτι, στο πρώτο Σαββατοκύριακο μετά την άρση των περιορισμών
THE LIFO TEAM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ