Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Κούγιας παρέλαβε τη δικογραφία - «Τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία»

Υπόθεση Λιγνάδη: Ο Κούγιας παρέλαβε τη δικογραφία - «Τηλεγράφημα με ελάχιστα στοιχεία» Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Τα αντίγραφα της δικογραφίας για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη παρέλαβε ο Αλέξης Κούγιας, όπως ανέφερε ο ίδιος νωρίτερα το πρωί της Τρίτης. 

«Παρέλαβα τα αντίγραφα της δικογραφίας και ήδη έχω δοκιμάσει μία έκπληξη. Πρόκειται για μία δικογραφία τηλεγράφημα. Με ελάχιστα στοιχεία που δεν τα έχω διαβάσει. Περίμενα να έχω στα χέρια μου μία δικογραφία γεμάτη από στοιχεία, καταθέσεις, μαρτύρων, θυμάτων», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας κάνοντας λόγο για μία πραγματικά δυσάρεστη έκπληξη καθώς αυτά που άκουγε «αυτές τις ημέρες περί υπάρξεως μαρτύρων, είναι μόνο φήμη».

«Θέλω να σου πω ότι με πολύ περίσκεψη απέναντι σε ο, τι σημαίνει η προσωπική μου καριέρα αυτά τα πενήντα χρόνια και με απόλυτο αίσθημα ευθύνης απέναντι στον ελληνικό λαό που παρακολουθεί αυτήν την υπόθεση, θέλω να σας πω ότι μόλις διαβάσω τη δικογραφία με δημόσια δήλωση μου θα τοποθετηθώ εάν θα αναλάβω επίσημα την υπεράσπιση αυτού του μέχρι λίγες ημέρες διακεκριμένου σκηνοθέτη, κορυφαίου ηθοποιού και καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου της Ελλάδος», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας. 

Νωρίτερα σήμερα ο Αλέξης Κούγιας είχε αναφέρει ότι θα ζητούσε να παραταθεί ο χρόνος της απολογίας και να γίνει την Πέμπτη ενώ είχε χαρακτηρίσει ως «απαράδεκτο» το ένταλμα για τη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη. 

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ