Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Κατασχέθηκαν κινητά κι άλλων προσώπων - Το βίντεο που αναζητούν οι Αρχές

Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Κατασχέθηκαν κινητά κι άλλων προσώπων - Το βίντεο που αναζητούν οι Αρχές Facebook Twitter
ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ / ΑΠΕ-ΜΠΕ
0

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες τόσο για την υπόθεση του καταγγελλόμενου βιασμού της 24χρονης Γεωργίας στη Θεσσαλονίκη, όσο και για το κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών.

Δύο υποθέσεις για τις οποίες οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνδέονται μεταξύ τους, καθώς φέρονται να εμπλέκονται ίδια πρόσωπα.

Πληροφορίες του makthes αναφέρουν πως τις τελευταίες ώρες οι Αρχές κατέσχεσαν κινητά τηλέφωνα κι άλλων προσώπων, εκτός των τεσσάρων υπόπτων.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, στο «μικροσκόπιο» των Αρχών βρίσκονται συνολικά περίπου 7 κινητά τηλέφωνα προσώπων που φέρονται να εμπλέκονται τόσο στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης όσο και του κυκλώματος μαστροπείας.

Στα κινητά τηλέφωνα και στους ηλεκτρικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν αναζητούνται βίντεο από το πάρτι στη σουίτα, συνομιλίες μεταξύ των υπόπτων και μηνύματα που φέρνουν στο φως τον τρόπο προσέγγισης κοριτσιών.

Το βίντεο που αναζητά η ΕΛ.ΑΣ.

Πριν από λίγες ημέρες, όταν ακόμα δεν είχε αρχίσει ο νέος κύκλος καταθέσεων, υπήρχαν μαρτυρίες από άτομα που υποστήριζαν ότι είδαν ένα βίντεο, που το συνέδεαν με την υπόθεση της 24χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες του makthes, στο συγκεκριμένο βίντεο φέρεται να φαίνεται μία κοπέλα, δύο άνδρες που συμμετέχουν σε σεξουαλικές πράξεις και ένας τρίτος να βιντεοσκοπεί.

Οι Αρχές αναζητούν το βίντεο, ενώ ψάχνουν μέσα από τα ηλεκτρονικά ίχνη τον αρχικό αποστολέα αυτού του υλικού.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ