Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό bullying- Μαχαίρωσαν μαθητή στον Εύοσμο

Θεσσαλονίκη: Νέο περιστατικό bullying- Μαχαίρωσαν μαθητή στον Εύοσμο Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI
0

Για το συστηματικό bullying που βιώνει ο γιος του σε σχολείο της Θεσσαλονίκης, τα τελευταία δυο χρόνια, μίλησε ένας πατέρας, καταγγέλλοντας τη βία που του ασκείται.

Μιλώντας στο Focus FM, ο πατέρας ανέφερε ότι ο γιος του δέχεται επιθέσεις από μια ομάδα περίπου 10 παιδιών, για τις οποίες έχει ενημερώσει πολλές φορές και τη διεύθυνση του σχολείου αλλά και την Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. «Αυτή η βία, προστατεύεται από τους καθηγητές του και τους γονείς συγκεκριμένων μαθητών», σχολίασε μεταξύ άλλων.

«Προσπάθησα να δώσω λύση μόνος μου, έχω επισκεφθεί το σχολείο περισσότερες από 25 φορές. Έχω πάει και στην Πρωτοβάθμια. Το παιδί μου έχει υποστεί ξυλοδαρμούς, άγρια χτυπήματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Φτάσαμε στο σημείο εκτός ωραρίου να τον μαχαιρώσουν στη δεξιά ωμοπλάτη», είπε.

«Στο σχολείο κάθε φορά που διαμαρτύρεται, η δασκάλα τον προτρέπει να συνεχίσει να "παίζει" με τους φίλους του, λέγοντάς του ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Πρόκειται για ένα φυσιολογικό και πολύ κοινωνικό παιδί, που παρενοχλείται ακόμα και όταν βρίσκεται μαζί με φίλους του. Κάποια στιγμή που προσπάθησε η γυναίκα μου να το συζητήσει με τη μητέρα ενός από τα παιδιά που δημιουργούν το πρόβλημα, δέχθηκε και η ίδια επίθεση. Σκοπεύω να κινηθώ πλέον νομικά, κατά του σχολείου και παντός υπευθύνου, Τα περιστατικά βίας στα σχολεία πρέπει να καταγγέλλονται αμέσως. Ας σκεφτούν όλοι ότι είναι πολύ κοντά στο να συμβεί το κακό στο δικό τους το παιδί», σημείωσε.
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ