Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι με λεία-μαμούθ 880.000 ευρώ

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε ληστεία σε σπίτι με λεία-μαμούθ 880.000 ευρώ Facebook Twitter
Φωτ: ΕΡΤ
0

Ληστεία με λεία-μαμούθ, που είχε γίνει τον Οκτώβριο του 2019 σε σπίτι στην Πυλαία, εξιχνιάστηκε στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας, της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης εξιχνίασε ληστεία με λεία 880.000 ευρώ, συλλαμβάνοντας δύο μέλη της σπείρας. Παράλληλα, αναζητείται ένας ακόμη συνεργός του, ενώ δεν έχουν ταυτοποιηθεί δύο ακόμη άτομα.

Οι πέντε δράστες είχαν εισβάλει σε σπίτι στην Πυλαία, όπου έδεσαν ηλικιωμένο εοιχειρηματία και τις δύο οικιακές βοηθούς με tai-rap. Στη συνέχεια, ξήλωσαν και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο το οποίο περιείχε 400. 000 ευρώ μετρητά, και λίρες και κοσμήματα αξίας 480.000 ευρώ.

Οι δράστες φόρτωσαν την λεία σε μαύρο τζιπ και εξαφανίστηκαν. Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αφού παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο, το πέταξαν ερημική περιοχή της Ευκαρπίας, που το βρήκε η αστυνομία.

Μετά από αστυνομικές έρευνες, την περασμένη Πέμπτη, συνελήφθησαν ενας Έλληνας και ένας Ουκρανός και στην κατοχή τους βρέθηκαν κοσμήματα από την ληστεία στο σπίτι του επιχειρηματία.

Οι δυο συλληφθέντες ομολόγησαν τη συμμετοχή της και είπαν ότι πως το αυτοκίνητο ήταν κλεμμένο και μετά τη ληστεία το αποσυναρμολόγησαν και πούλησαν τα ανταλλακτικά του.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ