Τέσσερα ελληνικά νησιά στην πρώτη εξάδα των καλύτερων νησιών της Ευρώπης

Τέσσερα ελληνικά νησιά στην πρώτη εξάδα των καλύτερων νησιών της Ευρώπης Facebook Twitter
0

Η Πάρος μαζί με τη Σαντορίνη, την Κρήτη και τη Ρόδο ψηφίστηκαν από το περιοδικό «Travel & Leisure» στην πρώτη εξάδα των καλύτερων νησιών της Ευρώπης μαζί με την Ίσκια και τα Δαλματικά Νησιά.

 

Ακολουθούν οι Αζόρες , η Σικελία, τα νησιά Σκάι και Εβρίδες της Σκοτίας και η Μινόρκα της Ισπανίας. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, το κυκλαδίτικο νησί της Πάρου εξυμνείται για το «επικό ηλιοβασίλεμα» καθώς και για το γεγονός της πολυμορφίας των ενδιαφερόντων, από τα αρχαία μνημεία και τη χαλάρωση στη θάλασσα μέχρι και τη γαστρονομία.

 

Για να αναδειχτεί το τοπ-10 και να θριαμβεύσει το ελληνικό "χρώμα" ψήφισαν εκατομμύρια αναγνώστες του περιοδικού, αποτιμώντας τα ευρωπαϊκά νησιά με βάση τα αξιοθέατα, τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες, την φιλοξενία, το φαγητό και τη συνολική αξία.

 

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι Ρόδος και Δωδεκάνησα, Πάρος και Κρήτη είναι νησιά στα οποία ο καθένας μπορεί να επιλέξει την δική του περιπέτεια ενώ για τη Σαντορίνη επισημαίνει ότι έχει επιλεγεί στην πρώτη θέση της κατηγορίας 14 φορές. Στη συνέχεια περιγράφει το ηλιοβασίλεμα, τα λιθόστρωτα της Οίας, τη σαγηνευτική θάλασσα και τα χτισμένα στα απόκρημνα βράχια ξενοδοχεία του ηφαιστειογενούς νησιού. 

 

 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ