Συνελήφθη ο «ληστής με τα μαύρα» Συμεών Σεϊσίδης

Συνελήφθη ο «ληστής με τα μαύρα» Συμεών Σεϊσίδης Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου. ΑΠΕ/ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ/
0

Συνελήφθη χθες το βράδυ ο Συμεών Σεϊσίδης, ο οποίος θεωρείται μέλος των «ληστών με τα μαύρα», για καταδικαστική απόφαση 5 ετών κάθειρξης, η οποία είχε εκδοθεί σε βάρος του για ένοπλη ληστεία που είχε διαπράξει πριν από 15 χρόνια.

Η ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στη Νέα Χαλκηδόνα τον Ιούνιο του 2000. Ο Σ. Σεϊσίδης είχε συλληφθεί και καταδικαστεί το 2001 σε φυλάκιση πέντε ετών, αλλά με ανασταλτικό χαρακτήρα, γι' αυτό και αφέθηκε ελεύθερος.

Το 2009 ο ίδιος, καθώς και ο αδερφός του Μάριος και ο Γρηγόρης Τσιρώνης, είχαν επικηρυχθεί από την ΕΛ.ΑΣ. με το ποσό των 600.000 ευρώ. Λίγους μήνες μετά, το 2010, είχε τραυματιστεί σοβαρά σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς κατά την καταδίωξη μετά από ληστεία, με αποτέλεσμα να ακρωτηριαστεί στο ένα πόδι. Συνελήφθη τότε μαζί με ένα ακόμα άτομο. 

Το 2012 αθωώθηκε γι' αυτή την υπόθεση αλλά επέστρεψε στη φυλακή, καθώς εκκρεμούσαν σε βάρος του παλαιότερες καταδικαστικές αποφάσεις. Λίγο καιρό μετά αποφυλακίστηκε. Το νέο ένταλμα σύλληψης για την παλιά καταδικαστική απόφαση εκδόθηκε πριν από λίγο διάστημα στην υπόθεση της Ν. Χαλκηδόνας που καθαρογράφηκε.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ