Συλλαλητήριο υπέρ των μεταλλείων στις Σκουριές

Συλλαλητήριο υπέρ των μεταλλείων στις Σκουριές Facebook Twitter
12

Συλλαλητήριο υπέρ της λειτουργίας των μεταλλείων στη Χαλκιδική θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στην επένδυση, αύριο Σάββατο στις 11 το πρωί στη Μ. Παναγία. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, δηλώνουν ότι πρέπει να ακουστεί και η δική τους φωνή και σημειώνουν, μεταξύ άλλων:

 «Απέναντι στην μιζέρια, και την “καταστροφή”, εμείς υψώνουμε τις φωνές μας, για να γιορτάσουμε. Όλοι μαζί και ο καθένας χωριστά. Ενώνουμε τις φωνές μας για να γιορτάσουμε την ανάπτυξη, την προοπτική, την εργασία και την ευημερία».

«Εμείς, οι κάτοικοι της Β.Α. Χαλκιδικής, νοιώθουμε απλά την ανάγκη να σας δούμε στα μάτια και να γιορτάσουμε μαζί την απελευθέρωση μας από την μιζέρια», σημειώνεται επίσης στην ανακοίνωση, μέσω της οποίας οι εργαζόμενοι κάνουν έκκληση για συμπαράσταση.

12

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Ζητά επίσημη ενημέρωση για το αν ο αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα / Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να μας ενημερώσουν αν ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

«Ακούγονται διάφορα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος να μας πει επίσημα αν ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο κόμμα;»
NEWSROOM

σχόλια

7 σχόλια
MGer, μπορείς να μου δώσεις link για τις 4 μελέτες που αναφέρεις; Επίσης, ξέχασες να αναφέρεις ότι και το πόρισμα του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και εκείνο του Γεωπονικού του ΑΠΘ είναι κατά της εξόρυξης!
Την Χαλκιδική μου που γνώρισα παλιότερα, αρχίσατε να καταστρέφετε εσείς οι ντόπιοι με τα παραθαλάσσια μικροοικοπεδάκια και οικισμούς, με τους «συνοικισμούς» των καθηγητάδων, τα ξενοδοχεία και τα rooms to let πάνω στο χειμμέριο κύμα και ότι άλλο, όχι τα μεταλλεία που σας δίνουν ψωμί από πολλά χρόνια. Τώρα, υπερβολικοί στις επιπτώσεις κι' ανενημέρωτοι, έχετε καταντίσει μονότονοι, κάποιοι υβριστές.
Α να μπράβο! Αυτά δεν τα λέει ποτέ κανείς!!! Το ότι κατήντησαν την Χαλκιδική ένα τεράστιο Rooms to let δεν λέει απολύτως τίποτα! Φταίνε οι «σιωνιστικοί» δάκτυλοι τώρα. Αλλά, βέβαια, δεν είναι το ίδιο πράγμα να έχεις οικόπεδο στη θάλσασσα και ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη, να τα έχεις οικονομήσει! Κρίμα…
Το 'εγώ κάνω απλά μια δουλειά για να ζήσω' το καταλαβαίνω αλλά το 'κάνω μια δουλειά τυφλά, γιορτάζω την καταστροφή του περιβάλλοντος κάνοντας πορείες για (το πολύ) 700 ευρώ δεν θα το καταλάβω ποτέ.
Συγγνώμη, αλλά είστε ειδικός για το περιβάλλον?Από που προκύπτει αυτή η σιγουριά ότι καταστρέφεται το περιβάλλον?Προσωπικά, ως μη ειδικός σε σχέση με τα περιβαλλοντικά, διάβασα ότι υπάρχουν 4 μελέτες ανώτατων ιδρυμάτων (ΕΜΠ,ΕΚΑ, καθώς και τα αντίστοιχα τμήματα των πανεπιστημίων Κρήτης και Ιωαννίνων) που πιστοποιούν ότι δεν προκύπτει κίνδυνος για το περιβάλλον. Υπάρχει από την άλλη και μελέτη του ΑΠΘ η οπόία λέει τα αντίθετα. Η λογική, τουλάχιστον η δική μου λέει ότι αφού 4 το πιστοποιούν και ένα όχι, μάλλον δεν συντρέχει κίνδυνος για το περιβάλλον..αλλά και πάλι δεν είμαι τόσο σίγουρη, όσο φαινέται ότι έιστε εσείς για το αντίθετο!Και ρωτώ, από που προκύπτει αυτή η σιγουριά?
και δε μου λες, από που έχεις μάθει εσύ, τί είναι και πως λειτουργεί ο υδροφόρος ορίζοντας; εγώ έκανα μια πενταετή σχολή πολιτικού μηχανικού με αρκετά μαθήματα συναφή στο θέμα και δεν ισχυρίζομαι ότι γνωρίζω τις επιπτώσεις. εσείς, χαζοί χίππηδες, που εν μία νυκτί γίνατε "περιβαλλοντολόγοι", μπράβο σας που το μάθατε διεξοδικά; να το εκλάβω πως είστε απλά ένα υστερικό ανακόλουθο τσούρμο καλύτερα;

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ