Στυλιανίδης: Παρατείνεται και αύριο η αργία λόγω της κακοκαιρίας

Δρόμος στην Αθήνα Facebook Twitter
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Παρατείνεται και αύριο, Τετάρτη, η γενική αργία σε Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη εξαιτίας της κακοκαιρίας «Ελπίς».

«Η σημερινή αργία παρατείνεται για Αττική, Δωδεκάνησα, Κυκλάδες και Κρήτη», όπως δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της έκτακτης ενημέρωσης για την κακοκαιρία «Ελπίς», ο υπ. Χρήστος Στυλιανίδης. 

Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε για την κατάσταση που επικρατεί στην Αττική οδό, μετά το χθεσινό φιάσκο με τους εγκλωβισμένους οδηγούς. «Έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα. Η προσπάθεια αυτή συνεχίζεται και σήμερα, ώστε ο απεγκλωβισμός να ολοκληρωθεί το συντομότερο», είπε.

Ο υπουργός ανέφερε ότι μεταφέρονται πολίτες που διανυκτέρευσαν στο αεροδρόμιο και σε άλλα ασφαλή σημεία περιμετρικά της Αττικής οδού. «Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αποφύγαμε με όλες αυτές τις υπεράνθρωπες προσπάθειες να έχουμε τραυματισμό ή κάτι χειρότερο».

Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο

Ο κ. Στυλιανίδης ενημέρωσε ότι το αεροδρόμιο λειτουργεί κανονικά και η πρόσβαση σε αυτό είναι εφικτή με προαστιακό ή μέσω της Βάρης – Κορωπίου.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ