Ρούλα Πισπιρίγκου: Αστυνομικοί της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση- Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αστυνομικοί της παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση- Για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας Facebook Twitter
Φωτ.: Eurokinissi
0

Δύο αστυνομικοί του τμήματος Ανθρωποκτονιών παρέδωσαν την κλήτευση για ανωμοτί κατάθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου, που αφορά στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας.

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν στο κελί όπου κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού η 33χρονη, και μετά από διαβουλεύσεις, αποφασίστηκε η συνάντηση να γίνει στον συγκεκριμένο χώρο και όχι σε κάποιο άλλο σημείο των φυλακών.

Σύμφωνα με πληροφορίες η κλήτευση παραδόθηκε στην ίδια, η οποία φέρεται να ζήτησε προθεσμία προκειμένου να λάβει αντίγραφα της δικογραφίας και μετά να απολογηθεί με υπόμνημα.

Η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας, αναμένεται να αρνηθεί την εμπλοκή της στους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα διορίσει τεχνικό σύμβουλο για να αμφισβητήσει το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη-Καλόγρηα, για τους θανάτους των δύο παιδιών.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ