Ρόδος: Απειλούσε μέσω Instagram 15χρονη για να του στείλει γυμνές φωτογραφίες

Instagram Facebook Twitter
0

Έρευνα κάνει η αστυνομία στη Ρόδο έπειτα από καταγγελία 15χρονης ότι χρήστης του Instagram- απειλώντας τη ζωή της ίδιας και της οικογένειάς της- την έπεισε να του στείλει γυμνές φωτογραφίες της. 

Η ανήλικη έκανε καταγγελία στο αστυνομικό τμήμα Ιαλυσού πως πριν από λίγες ημέρες έλαβε αίτημα από άγνωστο χρήστη στον λογαριασμό της στο Instagram, άτομο με το οποίο άρχισε να συνομιλεί. 

Στη συνέχεια, το εν λόγω άτομο απείλησε ότι θα έκανε κακό στην οικογένειά της, εάν η 15χρονη δεν του έστελνε γυμνές φωτογραφίες της και φοβούμενη η ανήλικη ενέδωσε, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατική». 

Ο συγκεκριμένος χρήστης του Instagram στη συνέχεια ήταν ιδιαίτερα πιεστικός και της ζητούσε να του στείλει κι άλλες γυμνές φωτογραφίες. Αυτή τη φορά, απειλούσε το κορίτσι πως εάν δεν υπάκουε, τότε εκείνος θα δημοσιοποιούσε τις φωτογραφίες που ήδη του είχε στείλει. 

Η 15χρονη μπλόκαρε τον χρήστη, ενημέρωσε τους γονείς της και προχώρησε σε καταγγελία. Την Πέμπτη εξετάστηκαν και οι γονείς της ανήλικης, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελία. 
 

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ