Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού Facebook Twitter
0

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 30 Απριλίου η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού. Eίχε εμφανιστεί στο θέατρο, σε κωμωδίες και επιθεωρήσεις και με έντονη παρουσία στην τηλεόραση σε σήριαλ και σε πολλά διαφημιστικά σποτς- καθώς και σε βιντεοκασέτες. Είχε παίξει στην σειρά της ΕΡΤ Οι Αξιόπιστοι το 1982 με τον Θάνο Λειβαδίτη όπως και στην Οργή των Θεών στο ΣΚΑΙ.

Την τραγική είδηση έκανε γνωστή με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ο πρόεδρος του Σώματος Ελλήνων Ηθοποιών, Σπύρος Μπιμπίλας.

«Με μεγάλη  θλίψη έμαθα πριν από λίγο από την συμμαθήτρια της από το δημοτικό φίλη μου ηθοποιό Ζωή Ρηγοπουλου πως έφυγε από κοντά μας στις 30 Απριλίου στην Θεσσαλονίκη ή τόσο γλυκεια Αλέκα Λαμπρινου που είχε αποσυρθεί τα τελευταία 12 χρόνια, κόρη της ηθοποιου Ρίτας Λαμπρινου, που κάποτε ομορφαινε το θέατρο και την τηλεόραση μας με την παρουσια και το ταλέντο της.. Καλό ταξίδι καλή μας φίλη και συνάδελφε...» αναφέρει η ανάρτηση.

Πέθανε η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού Facebook Twitter
Η ηθοποιός Αλέκα Λαμπρινού

Με ένα δεύτερο post, ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε στην ανάρτηση ενός εκκλησιαστικού site, το οποίο, όπως χαρακτηριστικά έγραψε, μεταξύ άλλων, «μετά από επιπόλαια ανάγνωση της ανάρτησης μου για τον θάνατο της Φίλης μας Αλέκα Λαμπρινου βάζει τίτλο ότι έφυγε από την ζωή η φίλη μας Ζωή Ρηγοπούλου που χαίρει άκρας υγείας».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ