Πάτρα: Νέα στοιχεία για τις εκδορές σε Ίριδα και Μαλένα - Στο «μικροσκόπιο» οι καταθέσεις 50 μαρτύρων

Πάτρα: Νέα στοιχεία για τις εκδορές σε Ίριδα και Μαλένα - Στο «μικροσκόπιο» οι καταθέσεις 50 μαρτύρων Facebook Twitter
0

Νέα στοιχεία προκύπτουν για την υπόθεση της Πάτρας με τις αρχές να εξετάζουν τις καταθέσεις 50 μαρτύρων σχετικά με τον θάνατο της Ίριδας και της Μαλένας.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα αναφέρει ρεπορτάζ του Mega, οι αρχές εστιάζουν στις εκδορές που βρέθηκαν στα δύο κορίτσια, οι οποίες καταδεικνύουν, σύμφωνα με τα πορίσματα των ιατροδικαστών, προσπάθεια ασφυκτικού θανάτου. 

Μεταξύ των όσων κατέθεσαν βρίσκονται και οι δύο τραυματιοφορείς που κλήθηκαν στο σπίτι της Πάτρας, την ημέρα που πέθανε η Ίριδα. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέθεσαν ότι δεν υπήρχαν εκδορές που να παρατήρησαν στο πρόσωπο του παιδιού, κάτι που για την υπεράσπιση της Ρούλας Πισπιρίγκου δείχνει ότι αυτές έγιναν σε άλλη χρονική φάση.

Ωστόσο, οι ιατροδικαστές υποστηρίζουν πως εφόσον στις εκδορές υπήρχε αίμα, αυτές έγιναν πριν τον θάνατο του παιδιού και δεν ήταν εμφανείς στους τραυματιοφορείς καθώς το παιδί ήταν ώρες νεκρό και μελανιασμένο. 

Σημειώνεται ότι αντίστοιχη είναι και η περίπτωση του θανάτου της Μαλένας. Οι γιατροί του νοσοκομείου «Ελπίς» που κλήθηκαν να καταθέσουν ανέφεραν ότι δεν παρατήρησαν εκδορές στο πρόσωπο του κοριτσιού. Οι ιατροδικαστές διατείνονται ότι αυτό συνέβη για τον ίδιο λόγο.  

Στο μεταξύ, η αδερφή της κατηγορούμενης, Δήμητρα Πισπιρίγκου φέρεται να έχει καταθέσει στην αστυνομία πως Ρούλα Πισπιρίγκου δε θα έβλαπτε τα παιδιά της και δεν αποδέχεται την ενδεχόμενη ενοχή της. Σε αντίθετη περίπτωση, όπως είπε, «θα περάσει πρώτα από εμένα».

Παράλληλα, οι αρχές εξετάζουν σημεία στην κατάθεσή της τα οποία φαίνεται να είναι ασαφή, όπως ο χρόνος και οι κινήσεις της αδερφής της την ημέρα που πέθανε η Μαλένα.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ