Πάτρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης

Πάτρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης Facebook Twitter
0

Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες 51χρονου, ο οποίος συνελήφθη για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο.

Πρόκειται για τον Πετράκο Χαράλαμπο του Νικολάου, γεννηθέντα στις 15/6/1971 στην Πάτρα, ο οποίος κατηγορείται, ειδικότερα, για τα αδικήματα των γενετήσιων πράξεων με ανήλικο που συμπλήρωσε τα 12 έτη και της κατάχρησης ανηλίκου που συμπλήρωσε τα 14 έτη σε γενετήσιες πράξεις από ενήλικο.

Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, δόθηκαν στο «φως» τα στοιχεία του με σκοπό την προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2610695150 & 2610695130 της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Πάτρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης Facebook Twitter

Πάτρα: Αυτός είναι ο 51χρονος που κατηγορείται για αποπλάνηση 14χρονης Facebook Twitter

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Ζητά επίσημη ενημέρωση για το αν ο αστυνομικός έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

Ελλάδα / Πρόεδρος της ΕΛΛΑΝ ΠΑΣΣΕ: Να μας ενημερώσουν αν ο αστυνομικός που πυροβόλησε έχει σχέση με τη Χρυσή Αυγή

«Ακούγονται διάφορα ότι ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι μέλος της Χρυσής Αυγής. Μπορεί κάποιος να μας πει επίσημα αν ανήκει σε κάποιο κόμμα και σε ποιο κόμμα;»
NEWSROOM

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ