Πάτρα: Ανατροπή στην καταγγελία μητέρας για ασέλγεια 4χρονης από τον πατέρα της

Πάτρα: Ανατροπή στην καταγγελία μητέρας για ασέλγεια 4χρονης από τον πατέρα της Facebook Twitter
Φωτ. Αρχείου: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ανατροπή όσον αφορά στην καταγγελία μητέρας από την Πάτρα για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρη της από τον πατέρα της.

Το ζεύγος είχε χωρίσει από το 2020, με καλούς όρους, αλλά η μητέρα, που είναι εκπαιδευτικός στο επάγγελμα, κατήγγειλε στη συνέχεια τον πρώην σύζυγό της. Μάλιστα, είχε λάβει και σχετική βεβαίωση από παιδοψυχολόγο και είχαν επιβληθεί περιοριστικά μέτρα κατά του πατέρα, ο οποίος μπορούσε να βλέπει το παιδί μόνο παρουσία τρίτου.

Όπως μεταφέρει το pelop.gr, ωστόσο, η εν λόγω ιδιώτη παιδοψυχολόγος φαίνεται ότι συνήθιζε να βγάζει «ψευδείς γνωματεύσεις» στις οποίες πάντα «πιστοποιεί» ασέλγεια από τον πατέρα στο παιδί. Σε βάρος της έχουν γίνει 11 καταγγελίες.

Ο πατέρας της 4χρονης είχε αναφέρει στις Αρχές πως δεν είχε πειράξει ποτέ το παιδί του, ενώ έκανε λόγο για σχέδιο της μητέρας, η οποία τον κατηγορούσε επειδή τη χώρισε.

«Ο πελάτης μου έχει τρελαθεί από όσα του συμβαίνουν. Έχει προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες» είχε δηλώσει ο δικηγόρος του. Παιδοψυχίατρος του Καραμανδανείου πιστοποίησε τα λεγόμενά του, μη αναγνωρίζοντας σημάδια κακοποίησης στο παιδί.

Το δικαστήριο, που έγινε προ λόγων ημερών, απέρριψε τους ισχυρισμούς της μητέρας και μάλιστα τής επιδίκασε και τα δικαστικά έξοδα. Έτσι ο πατέρας θα μπορεί πλέον να βλέπει κανονικά το παιδί του, ενώ αναμένεται να καταθέσει και αίτημα για να λάβει την πλήρη επιμέλειά της μικρής.

Παράλληλα, οι 11 μπαμπάδες που καταγγέλλουν την παιδοψυχολόγο έχουν ενώσει τις δυνάμεις τους ώστε να αναδείξουν την ιστορία. Κάνουν λόγο για «βιομηχανία» γνωματεύσεων. Μάλιστα σύντομα θα κινηθούν και νομικά εναντίον της, έχοντας στον «φάκελό» τους αθωωτικές αποφάσεις δικαστηρίων.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ