Παίκτης ριάλιτι: «Γιατί παραδόθηκα στο Εφετείο» - Το απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια

Παίκτης ριάλιτι: «Γιατί παραδόθηκα στο Εφετείο» - Το απολογητικό υπόμνημα στην ανακρίτρια Facebook Twitter
Φωτ.: EUROKINISSI
0

Τη δική του εκδοχή για την εισβολή και την παράδοση στο Εφετείο Αθηνών, έδωσε ο παίκτης ριάλιτι στο απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε στην ανακρίτρια. 

Ο 34χρονος ζητά να μην προφυλακιστεί και να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση, ενώ ισχυρίζεται πως είναι εξαρτημένος από ναρκωτικές ουσίες. Την ίδια ώρα, η αστυνομία ερευνά την προέλευση του 1,5 εκατ. ευρώ που βρέθηκαν στο αυτοκίνητο και σε χρηματοκιβώτιο στο σπίτι του. «Ο εντολέας μου βρίσκεται σε πολύ κακή κατάσταση, ψυχολογική και σωματική λόγω της χρόνιας χρήσης ναρκωτικών. Για το ζήτημα των χρημάτων, συγκεντρώνονται στοιχεία οπου θα αποδείξουν τη νόμιμη προέλευσή τους», δήλωσε ο συνήγορός του Αλέξανδρος Παπαιωαννίδης μιλώντας στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. 

Ο άνδρας υποστηρίζει πως αποφάσισε να παραδοθεί στις αρχές επειδή είναι εξαρτημένος. «Όλα τα ναρκωτικά που παρέδωσα στις αστυνομικές αρχές τα είχα προμηθευθεί εδώ και αρκετό καιρό και φυσικά η χρήση όλων αυτών ήταν καθημερινή και συστηματική με αποτέλεσμα να μου δημιουργηθούν ανυπέρβλητα ψυχιατρικά προβλήματα και πλέον να έχω σωματικά καταρρακωθεί, και να μην μπορώ ούτε να φροντίζω τον εαυτό μου πόσο μάλλον την οικογένεια μου», σημειώνει στο υπόμνημά του. 

Υπενθυμίζεται πως στην κατοχή του βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, 275 γραμμάρια κοκαΐνης, 495,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 37,9 γραμμάρια κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης και 131 δισκία ecstasy. Στην κατοχή του βρέθηκε ακόμα ένα πιστόλι κρότου και 267 φυσίγγια κρότου.


Η Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής επικεντρώνεται στο 1,5 εκατ. ευρώ σε τσαλακωμένα χαρτονομίσματα των 5, 10 και 20 ευρώ την ώρα που ο 34χρονός φέρεται να ισχυρίζεται πως δεν συνδέονται διακίνηση ή άλλες παράνομες πηγές. Επιπλέον αναφέρει πως ποτέ του δεν υπήρξε γνώριμος των αρχών.
Για την παράδοση στο Εφετείο, σημειώνει: «Από την πρώτη στιγμή που έφθασα στην οδό Λουκάρεως στην Αθήνα, όπου και βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο αστυνομικός – ειδικός φρουρός καθώς φυλάσσει το χώρο των Δικαστηρίων και συγκεκριμένα του Εφετείου Αθηνών, παραδόθηκα σε αυτόν δίνοντας του όλες τις απαραίτητες εξηγήσεις δίχως να αποκρύψω τίποτα. Ήδη κατά τη στιγμή παράδοσης μου, βρισκόμουν σε πλήρη σύγχυση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών. Όλες τις ναρκωτικές ουσίες που κατείχα του τις παρέδωσα αμέσως, δίχως κανένα δισταγμό και ζήτησα τη βοήθεια του»
 
Ζητά να μην προφυλακιστεί: «Ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξα φυγόποινος, ή φυγόδικος, μέχρι την στιγμή της σύλληψής μου είχα μόνιμη και σταθερή εργασία και σε καμία περίπτωση δεν βαρύνομαι με παραβίαση περιορισμών διαμονής ή απόδραση, ούτε έχω αμετάκλητες καταδίκες για ομοειδείς ή και άλλες αξιόποινες πράξεις, ούτε και είμαι προσεσημασμένος για κάποιο αδίκημα».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ