Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει την «Ελληνίδα μάνα»

Νίκος Μουτσινάς: Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της "Ελληνίδας μάνας" Facebook Twitter
0

Ο Νίκος Μουτσινάς σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή αλλά και το πώς χειρίστηκε το ζήτημα της σεξουαλικής του ταυτότητας η μητέρα του. 

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην εκπομπή «Dot» αναφέρθηκε στο πρόσφατο εξώφυλλο που έκανε στο περιοδικό Antivirus αλλά και τα όσα είπε εκεί. 

 «Για το εξώφυλλο στο Antivirus μιλούσαμε περίπου ένα χρόνο και έλεγα δεν είμαι σίγουρος ακόμα αν είναι η ώρα. Είχα κάνει και πέρυσι το καλοκαίρι το Down Town Κύπρου, είχε κομμάτι για τη ΛΟΑΤΚΙ, δεν έλεγα ανοιχτά "είμαι gay" κλπ., αλλά φανταζόμουν ότι με τα λεγόμενά μου αν κάποιος αναρωτιόταν, δε θα είχε διαβάσει καλά τη συνέντευξη», είπε χαρακτηριστικά. 

Στη συνέχεια τόνισε πως «εμένα δε με καίει να φιληθώ στον δρόμο, δε νιώθω περιορισμένος αν δε φιληθώ στον δρόμο. Κάποιος όμως μπορεί να νιώθει. Οπότε φαντάζομαι ότι το "βγες μίλα" σε ένα-δύο εγκεφάλους μπορεί να κάνει κλικ. Με αυτή τη σκέψη είπα πάμε να το κάνουμε, αλλά είπα αν είναι να τα πούμε θα τα πούμε. Ήταν και μια μικρή ανασκόπηση δική μου».

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην πρώτη φορά που φλέρταρε και φιλήθηκε με αγόρι. 

«Είχα παγώσει όταν με φλέρταρε ένα αγόρι και φιληθήκαμε. Νόμιζα ότι με κοιτούσαν όλοι και κάνανε "shame, shame". Αρχικά, νόμιζα ότι το ξέρουν όλοι. Είχα πάει σπίτι και θυμάμαι ότι είχαμε κόσμο. Πήγα έκατσα σε μια καρέκλα και μου είπαν «τι έχεις»; Πίστευα ότι ήξεραν τι έχει γίνει», είπε. 

«Όταν είπα στη μαμά μου ότι είμαι με ένα αγόρι, δεν μπορούσε να μην παίξει τον ρόλο της "Ελληνίδας μάνας". Η οποία δεν πιστεύω ότι ήθελε ποτέ να παντρευτώ. Είχα πει στη μάνα μου «πες μου και ευχαριστώ γιατί δε θα ανεχόσουν άλλη γυναίκα δίπλα μου, θα τη σκότωνες».

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ