Νίκος Βέρτης: «Εκνευρίστηκε» με έλεγχο της αστυνομίας στο κέντρο που τραγουδά -«Ας μας γράψουν»

Ο Νίκος Βέρτης στην πίστα με κιθάρα Facebook Twitter
Φωτ: Instagram @nvertis
0

Τον εκνευρισμό του για την παρουσία αστυνομικών στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη, δεν μπόρεσε να κρύψει ο Νίκος Βέρτης.

Την ώρα που βρισκόταν στην πίστα, ο τραγουδιστής, όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο TikTok και αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα mathes, ακούγεται να ζητά από τους θαμώνες να φωνάξουν και να χειροκροτήσουν για να μετρήσουν τα ντεσιμπέλ του ήχου.

«Περάσαμε τα 100 ντεσιμπέλ; Τα περάσαμε;», ρωτά ο Νίκος Βέρτης. «113 ντεσιμπέλ κάναμε», συνεχίζει.

«Νομίζω πως είναι στιγμή η αστυνομία να πάει να ψάξει τις γειτονιές αν κλέβουνε κανένα σπίτι και όχι να είναι εδώ μέσα» είπε ο Νίκος Βέρτης, με τους θαμώνες να επευφημούν. 

«Άκη, ας μας γράψουν» είπε απευθυνόμενος σε συνεργάτη του και στη συνέχεια κλώτσησε τα πανέρια με τα λουλούδια που ήταν πάνω στην πίστα, ενώ στη συνέχεια άρχισε να τραγουδά.

Αργότερα, ο Νίκος Βέρτης είπε: «Δεν μπορώ το άδικο ρε γα@@το. Ξέρετε όλοι ότι απαγορεύεται εδώ μέσα να καπνίζουμε; Πάνω στο τραπέζι σας το γράφει; Τασάκι δεν έχει κανείς. Το ξέρεις ότι απαγορεύεται να καπνίζεις. Είναι επιλογή σου; Γράφουν εμένα όμως που καπνίζεις», είπε ο Νίκος Βέρτης.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ