Νέα καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση από τον σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλο

Νέα καταγγελία κατά του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου: «Μου την έπεσε στο αυτοκίνητο» λέει η Άννα Τσουκαλά Facebook Twitter
Φωτ: kostas Kostopoulos/ Facebook
0

Νέα καταγγελία κατά του σκηνοθέτη του Σασμού, Κώστα Κωστόπουλου, αυτή τη φορά από την πρώην ηθοποιό Άννα Τσουκαλά, η οποία έχει αποσυρθεί από τη δημόσια σφαίρα.

 Σε ανάρτησή της η κα Τσουκαλά, που διαμένει πλέον μόνιμα στις ΗΠΑ, επεσήμανε πως ο «Κώστας Κωστόπουλος είναι ένας από τους σκηνοθέτες που μου την είχε πέσει, παρενοχλήσει με χυδαία λόγια και απαίσιο τρόπο στα γυρίσματα».

Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και σε σημερινή της τηλεοπτική συνέντευξη στο Mega, στην οποία επεσήμανε πως ο σκηνοθέτης την είχε παρενοχλήσει στο όχημά του και μετά την άρνησή της, της συμπεριφερόταν αθλίως στα γυρίσματα.

«Με το συγκεκριμένο σκηνοθέτη η εμπειρία μου δεν ήταν καλή. Τον είχα γνωρίσει το 2006. Στην αρχή ήταν πολύ ευγενικός, μας είχε καλέσει και στο σπίτι του να φάμε με την οικογένειά του. Μετά μου είπε ότι πρέπει να σε πάω σπίτι με το αυτοκίνητο. Είπα όχι» σημείωσε και συμπλήρωσε πως μετά από επιμονή του, δέχθηκε.

«Μέσα στο αυτοκίνητο μού ρίχτηκε. Του είπα ότι δε γίνονται αυτά τα πράγματα»

«Τρεις μήνες μου φερόταν πολύ άσχημα μέσα στα γυρίσματα, έκανε πρόστυχα αστεία. Ο κόσμος γέλαγε και εγώ είχα τρελαθεί. Με απέλυσαν από το σίριαλ» ανέφερε, σχετικά με το τι ακολούθησε.

Στην ανάρτησή της, μάλιστα, αναφέρει πως έσπασε το συμβόλαιό της και «μου φάγανε τους μισθούς μου».

«Τον άκουγαν όλοι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και πρωταγωνίστριες να φέρεται με τρόπο χυδαίο, τους έλεγα ακούστε πώς μας μιλάει και κανένας δεν έκαναν τίποτα. Γελάγανε με τη χυδαιότητά του διότι ήταν αστείο να αντιμετωπίσει τις γυναίκες στο λόγο του σαν πόρνες» συμπλήρωσε η ίδια.

Καταλήγοντας έκανε λόγο για «πολύ χυδαίο άνθρωπο, κακό (…) το μυαλό του ήταν πάντα πώς θα ξεφτιλίσει το γυναικείο φύλο».

«Όταν βλέπω πόσο άδικο είναι το σύστημα, και τη βία παντού στην κοινωνία μας, και την αδικία που υπάρχει, αναρωτιέμαι ποια είναι η πορεία και τι γίνεται. Δε βρίσκουμε ποτέ δικαιοσύνη. Εγώ είμαι πολύ προστατευμένη, δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Τον καιρό που τα ζούσα αυτά πέρασα από σκοτεινά μονοπάτια» κατέληξε στη συνέντευξή της.

Ελλάδα
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ